Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Elokuu 2015


erkka
 Share

Recommended Posts

Yhteensä  42 tuntia (459 km) hikiliikuntaa, josta hölkkää 20.25 (208 km), pyöräilyä 13:16 (242 km), ruohonleikkuuta 2:23  (9 km) ja kuntopiiriä 6:02. 34 harjoitusta, kuntopiiri tai ruohonleikkuu toisena harjoituksena päivässä, 5 lepopäivää. Aamujumppia ei lasketa mukaan, kun eivät ole hikiliikuntaa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Yhteensä 273,6 km (23:55). Lisäksi sitten jossain määrin pyöräilyä sekä lihashuoltoa. Viisi lepopäivää. Aika vaatimatonta tekemistä, mutta sentään telakoitumiselta vältyin reagoimalla nopeasti vaivoihin, joten pitää muistaa olla tyytyväinen, kun sentään voi juosta. Jospa tämä tästä vielä, pikkuhiljaa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Komeita lukemia kollegoilla.

Meikäläisen tekemiset:

23 juoksupäivää - 308.6 km - 31:14 - 06:04 min/km.

Lisäksi pyöräilyä about 80 km.

Hyvä kk, sillä kesä- ja heinäkuu jäivät molemmat alle 300 km. Niin ja elokuuhun mahtui kaksi kisaakin; Pirkkalan hölkän 5.5 km ja Tampereen maratonin täyssetti.

 

Link to comment
Share on other sites

Kahdeksas ehjä kuukausi ja juoksu jatkuu. Elokuussa 22 harjoituskertaa (3 sählyä ja 19 juoksua), 24 tuntia ja 211 km, syke avg 137 = aerk - 3. Vuosi 2015 176 harjoitusta, 186 h, 1524 km, josta juoksua 1358 km. Kisakalenteria on vilkuiltu aiempaa vähemmän ja keskitytty kunnon ylläpitämiseen. 

Elokuun lenkit ovat olleet pääosin tunnin peruslenkkejä pururadalla. Vauhdit ovat hieman hiipuneet kehittävien harjoitusten puuttuessa ohjelmasta . Vuoden kilometrihuippua ei saavutettu, koska pitkiksiä oli vain yksi - toki sitten 26 km.

Link to comment
Share on other sites

Mikä on fiilis, alkaako pystyä juoksua lisäämään missä vaiheessa ohjelmaan? 

Tarkoitus olisi niin pian kuin mahdollista (NYC-maratonille on nyt 60 päivää aikaa, enkä ole tehnyt montaakaan lenkkiä puolen vuoden sisään). Tein kolme lenkkiä ihan heinäkuun alussa, eivätkä ne ärsyttäneet selkää sen pahemmin. Niiden seurauksena vasen polveni kuitenkin meni todella kipeäksi, enkä ole vielä päässyt siitä eroon. Selkä on pysynyt samana - ei hyvä, mutta ihan ok, jos en souda. Selkään laitettiin viime viikolla ESI (epidural steroid injection) ja polven takia teen juuri fysioterapiaa.

Link to comment
Share on other sites

 Niiden seurauksena vasen polveni kuitenkin meni todella kipeäksi, enkä ole vielä päässyt siitä eroon.

Viimeisimmän telakan aikana pyöräilin tosi paljon ja sain loppujen lopuksi polven älyttömän kipeäksi, se ei tuntunut paranevan millään ja päädyin kokeilemaan kinesioteippiä, nyt polvi teipattuna pystyn juoksemaan kivuttomasti. Ei se parantunut vieläkään oo, mutta ei tarvii särkylääkkeitä vetää ja lenkit menee kivuttomasti. Toivottavasti fysioterapia toimii, mutta teippaustakin voin suositella kokeilemaan.

Tsemppiä!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy