Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Viikko 35


JussiM
 Share

Recommended Posts

Yhteensä 71,6 km (6:01), jälleen kuudesta lenkistä. Samoin myös lepopäivä ja lihashuoltokerta. Nyt jäi viikosta harvinaisen hyvät fiilikset! :goodvibes: Ensimmäinen todella hengästyttävä harjoitus hetkeen sekä viikon päätteeksi mukavasti kulkenut puolipitkä lenkki. Ja aivan kuin reisipakara-alueen kiristelytkin olisivat ratkeamassa. Lisäksi muitakin positiivisia virityksiä ilmassa, heh. Sitten vain maltilla harjoitusmääriä nostamaan...

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ma:    9,0 km,    5:58/km,    130(67%)153. Pururata.

Ti:    15,4 km,    4:52/km,    146(75%)164.

Ke:    15,0 km,    4:52/km,    143(74%)164.

To:    0,6 km,    5:59/km.    

Pe:    7,9 km,    5:14/km,    140(72%)155.

La: Pyöräily,    2:19. 

Su:    18,9 km,    5:20/km,    145(75%)172. +Pyöräily, yht. 1:13.

Juoksu yht.    66,9 km,    5:48.

 

Hermopinne ei näytä jättävän rauhaan, välillä on hyviä päiviä ja välillä sitten aika helvettiä. Keskiviikkona tuli todettua, että jyrkkä alamäki on huono juttu, sitä sattui olemaan pitkä pätkä lenkin loppuun.

Nyt on kulunut kaksi viikkoa viimeisimmästä kovasta harjoituksesta ja enää kaksi viikkoa Finlandia-maratoniin.

 

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Sähly ja 3 juoksulenkkiä, 4 h, 36 km plus lauantai-aamuna kymmenkunta kilometriä kävelyä Tampereen maratonin reitillä. Jätin juoksuvarusteet kotiin tuolta kävelyltä tyhmien päähänpistojen välttämiseksi. Täksi päiväksi kaavaltu pitkis jää väliin ukkosrintaman kierrellessä edelleen reitin mäkiä. Huominen ennuste on parempi.

Siirtyminen kesämaastojen puururadalta ja hiekkapohjilta selkeämmin asfaltille tuntuu hieman akillesjänteissä, pohkeissa ja jalkaholveissa. Se on hyvä tekosyy pitää kilometrit alhaalla. Oikeammin unirytmini ovat muuttuneet ja päiväunet töiden jälkeen ovat voittaneet lenkille lähdön. Minusta ei ole samanlaiseksi sankariksi kuin siitä heijastusliiveillä varustetusta juoksijasta, jonka kohtasin aamulla 5:30 autoillessani kohti pohjoista.  

Link to comment
Share on other sitesJuoksua 41 km (4:07)
Pyöräilyä 118 km (4:52)
Yhteensä 159 km (8:59)

Ma Lepo

Ti Aamu PK-pyöräilyä 27 km@21 km/h
Ti Ilta PK-pyöräilyä 27 km@25 km/h

Ke PK-juoksua 10 km@5.00 min/km

To VK-juoksua mäkisellä latupohjalla VR 2 km + 11 km@4.22 min/km + VR 2 km

Pe Lepo

La PK-pyöräilyä 63 km@25 km/h

Su PK-juoksua poluilla 16 km@8.00 min/km

Yllättävästi enemmän aikaa pyöräilyyn kuin juoksuun ja pitkästä aikaa kahden lepopäivän viikko, sillä edellinen sellainen oli kesäkuun toinen viikko. Katsotaan kuinka vaikuttaa tällainen keventely ensi lauantain Nuuksio Classiciin. Perjantai-iltana ei ollut millään aikaa juoksulenkkiin ja aamulla en jaksanut herätä lenkille riittävän ajoissa. Lauantaiaamuna mahdollisuus rentoon pyörälenkkiin hyvässä seurassa, jota ei kannattanut jättää käyttämättä ja torstaina ja sunnuntaina täsmätreenit Nuuksiota varten. Sunnuntain lenkillä kolme kilometriä kisareitillä, jolloin tuli vähän kisavauhtiakin fiilisteltyä. Lauantaista lähtien lenkit ilman sykepantaa, kun kyllästyin sykemittauksen temppuiluun. Olipa oikeastaan vapauttava kokemus lähteä lenkille ilman pantaa melkein kolmen vuoden sykemittailujen jälkeen. Sunnuntainakin sai kirmata poluilla täysin ilman mitään rajoittimia.


  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy