Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 29.8.


JussiM
 Share

Recommended Posts

PK 10,4 km @ 4'56 min/km, ei sykedataa. Sykevyöhön ei tullut mitään eloa, vaikka eilen vielä pyöräilessä toimi. Höh. Voiko mittarin paristo kulua vuodessa? Taisin tosin mittarin alkuperäisen pariston vaihtaa noin vuoden jälkeen, mutta jotenkin jäi sellainen mielikuva, että olisin hätäillyt sen kanssa ja mittarin temppuilut silloin olivat jostain muusta. Ihan kiva kulku. Pitkästä aikaa aika vinha tuuli, hyvin silti tarkeni.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Pk/vk 15 km @5:17 ks 154 max 170 sisältäen radalla tv vk 10 km @4:54 ks n. 165 eli vielä ns. "helppoa kovaa". Nyt oli tyyni pilvipoutainen sää (+13) ja meikäläiselläkin oli shortsit jalassa radalla.

Minulla on tuossa Polarin bluetooth-vyössä halpahallin paristoja käytössä ja ei taida kestää puoltakaan vuotta. Perinteisessä Polarin 5 kHz:n vyössä kestää kauemmin. Nyt en juurikaan ole sitä käyttänyt. Tuo bluetooth -yhteys pätkii kyllä välillä jostain syystä, vaikka paristo olisikin kunnossa.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

30,66 km @ 4.46 min/km, ks 78% (max 91%), 5 km:n loppunosto (25-30) @ 20.53 (< 4.11). Helppoa juoksua aerk tuntumassa ennen loppunostoa. Ainoastaan noisuissa tai tankatessa (kun tekniikka hetken sekaisin) oli hieman sykkeissä heittelyä. Geeli + urkkajuomaa 3 dl 45 min ja 1,5h kohdalla. Ei tarvitse noin paljoa juomaa vartin kierroksen jälkeen Vantaalla. 2,75 dl lienee optimi :) ja ei sitäkään kerralla voi juoda.

Loppunosto lähti aika helposti, toisella kilsalla sai hieman tehdä töitä kun tuuli joka suunnasta aika reippaasti. Kuitenkin muuten sää oli hieno niin ajattelin että turha kitistä moisesta ja että hyvä vaan ettei liian helpolla pääse. Loppu menikin sitten helpommin ja ottaen huomioon viimeisen 8 päivän juoksukilsat (tämä lenkki mukaanluettuna 128,64) muutamin kovemmin treenein (esim. torstaina 10,6@4.05 + veryttelyt) ihan hyvä setti. Loppunoston tavoitteena oli juosta se nyt lähempänä maravauhtia kun mennyt viimeaikoina vähän reippaina ja siinä onnistuin. Viikko nyt 89,25 km, mutta huomenna en palauttavana juokse ylipitkää vaan n 9 km saa riittää. Satasen viikkoa ei siis vieläkään :). Elokuun yli 400 sen sijaan toteutunee helposti kun maanantaina riittää normi 11-13 km (elokuun salaisuus tietty se että kuukausi alkoi lauantain pitkällä lenkillä).

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Tampere maraton taputeltu.

Ihan eivät rahkeet riittäneet 3:45 loppuaikaan (jäin siitä hiukan yli minuutin) tai lähinnä se johtui kolmannen kiekan vaikeuksista. Kärsin useamman kilometrin pistoksista. Ja eikä sekään asiaa auttanut, kun jouduin juoksemaan lähes koko kierroksen yksin.

Viimeinen kiekka oli kuitenkin lopulta nopein ja enkka parantui runsaalla kahdeksalla minuutilla.

Salainen aseeni oli pesusieni, jonka kastelin lähes jokaisella juomapisteellä. Ei nyt mitään hellettä ollut, mutta +20 °C kuitenkin.

WAU hienoa:). Onnittelut hyvästä juoksusta, vaikeuksista huolimatta. Ja isot onnittelut vielä omasta ennätyksestä:)

Link to comment
Share on other sites

Tampere maratonin kymppi 44:55 netto, eli noin minuutin jäin Turun "huipputuloksesta". Ehkä hieman liian kuiva ilma, mutta oli tuo nyt sentään toiseksi paras tulokseni ja muutenkin ehjä juoksu. Sijoituskin oli suht hyvä, naisten sarjan nelonen, ei sentään ihan podium-paikkaan pystynyt. :-D

Kovaa olet silti taas pinkonut menemään...hieno tulos

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy