Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 27.8.


JussiM
 Share

Recommended Posts

VK 10,5 km @ 4'24 min/km, ka. 144. Sykemittaus teki jonkinlaisen välikuoleman pari kilometrin ennen työosuuden loppua, mutta mitäs tuosta, harjoitus olisi tainnut joka tapauksessa olla Suunnon mielestä "liian kova." Tuntemusten mukaan jonkinlaista TV-kovaa hain, keskitahdiksi tuli näemmä 3'57 min/km. Voi miten hyvältä tuntui oikein hengästyä pitkästä aikaa! :goodvibes: Eivätkä jalat mitenkään pahaa tästä näyttäneet tykkäävän, mutta edetään nyt silti maltillisesti.

Jos anaerobinen kynnykseni on siinä 170:n paikkeilla (172), niin loppulenkin verryttelyjen perusteella saattaisin asettaa aerobisen kynnyksen noin 150:een. Näin siis mutuillen tuntemuksista. Kävisi ihan järkeen maratonin keskisykettä (158) ajatellen. Varsin maltillisesti olen PK-lenkkini tehnyt, kun keskisyke on niissä 120-130...

Muokattu
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

VK 25,02km 01:59:06 ks.151, sis 21,1km@4:34 01:36:22 ks.155. Rön-rön läskipää... Ei ihan vieläkään osunut vauhti kohdilleen, tuntui kun olisi kokoajan joutunut jarruttelemaan. Lopussa kolme viimeistä kilometriä about 4:23min/km. Noh Ihan kiva lenkki ilman lisäenergiaa, jospa tuo ruumis ymmärtäisi polttaa läskiä tehokkaammin ;)

Five Finger Death Punch ja Slayer antoivat tänään vauhtia.

Muokattu
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Alkuverkat 4,36 km @ 4.53 min/km, sis. noin 4x80m kiihdytykset, ks 68% (max 83%). "Maravauhtinen" 10,62 km @ 4.05 min/km, ks 84% (max 90%), viimeiset 600m @ 3.50 min/km. Vaikka yleisfiilis vielä veryttelyssä oli väsähtänyt ja lihakset hieman jumissa, niin 10 min veryttelyjen jälkeen alkoi helpottaa ja lihakset lämpeni. "Maravauhtisessa" keskisykkeet oli yhden lyönnin alle viime maran sykkeiden, mutta luulen että kroppa oli nyt vähän väsynyt (mikä laski sykkeitä). Vähän lujaa meni, mutta kun ainoastaan loivissa nousuissa puuskutti enemmän niin annoin mennä. On tässä se hyvä puoli että ylävk sai samalla treeniä eikä puolikasta varten tarttee mitään spesiaalimpaa treenata. Sitäkin ajatellen laskettelin lopussa reilummin yrittäen pitää tekniikan rentona. Loppuveryttelynä 3,43 km @ 5.19 min/km, ks 73% (max 77%). Yhteensä 18,41 km. Huomenna lepo, on tässä jo 6 päivään kertynyt jotain 97 km.

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


Reipasta menoa latupohjalla

VR 2 km + 11 km@4.22/km + VR 2 km

Mittarini Polar RC3 GPS taitaa olla elinkaarensa loppupäässä. Edellisillä lenkeillä valitteli sykeanturin patterin heikkoa varausta, mutta uusi patteri ei oikein auttanut. Ensin ei löytänyt ollenkaan anturia ja sitten kun löysi, ei sykemittauksessa mitään järkeä, koska tämän päivän lenkkikin meni PK1-sykkeillä. Harjoituksen lataus PC:lle ei sitten onnistunut, kun PC ei tunnistanut enää USB-portissa olevaa mittaria. Pitäisköhän juosta viikon päästä mara luomuna?


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy