Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tulipahan möläytettyä


GrigoriSoiros
 Share

Recommended Posts

Joo, tänne voisi kertyä kuolemattomia sananparsia:)  Tässä pari itseltäni, joista ei hyvää seurannut:

• luennolla: tämän dokumentoinnin tarkoitus on esittää asiat niin yksiselitteisesti, että tyhmempikin tajuaa. Seuraus: oppilaiden mykkäkoulua, onneksi patoumat selvitettiin

• tossukka viimeinkin uskalsi sanoa exälle: sulla pakenee suun avautuessa kaikki veri aivotoiminnoista kielenkannakkeisiin! Seuraus: avioero, kuitenkin olen ylpeä tästä lausahduksesta, enkä yhtään kadu:D

Mutta oikeasti, tärkeintä on osata nauraa omille puutteilleen ja omituisuuksilleen, sitten on vasta huumorintajuinen:)

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Työhommissa tuli möläytettyä kerran ja pahasti, hävettää vieläkin.. kolaripaikalla otettiin kuljettajat autoon takapenkille ja itte istuin etupenkillä raapustamassa tietoja paperille. Kun kysyttiin auton papereita, niitä ei toisella kuljettajista ollut, joten takaovi kävi ja minä jostain syystä arvelin kummankin poistuneen ulos autoilleen hakemaan papereita.

No, siinä sitten isoon ääneen työparilleni tuumaamaan:"MINÄHÄN SANOIN ETTÄ IHAN VARMASTI ON RYSSÄ!" (ennen paikalle tuloa oltiin lyöty keskenämme kansalaisuudesta veikkaa, kun päivystäjä ilmotti toisen kolaripaikallaolijan olevan ulkomaalaisen)..

No, tämä "ryssä" istui edelleen sielä auton takapenkillä ja osasi ihan hyvin suomea.....

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Poliiseista tuli mieleen kun oltiin kerran nuorempana serkkuni kanssa autoilemassa ja moottoripyörä polliisi pyssäytti kun serkulla vauhtia hieman liikaa, avasi ikkunan ja tuumaa "minulle suklaa tuutti, ja serkkupoika ottaa mansikan...." meijän tuurilla oli sitten sellanen ei hjuumorin tajunen poliisi, tai siis serkun maksettavaksi tuli ylinopeuden lisäksi virkavallan halventaminen :) :)

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Omat möläytykset oon koittanut unohtaa ja ei nyt tule hyvää mieleen. Kerran oltiin opiskeluaikana Turusta Ruotsin risteilyllä ja kämppäkaverilta tuli joku pummaamaan rahaa. Kaveri sanoi, ettei hän ole mikään sosiaalihuolto. Pummaaja vastasi, että hän vaan ajatteli. Tähän kämppäkaveri, että ei pitäisi ajatella, jos ei ole edellytyksiä. Onneksi meitä oli siinä läsnä luokallinen porukkaa ja niin ei tullut tappelua.

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kymmenen vuotta sitten työmatkalla raahattiin kamoja Lontoon kentällä. Kerroksesta toiseen pääsi kierreluiskaa pitkin ja liikenne soljui hiljakseen vasenta laitaa kunnes vastaan tuli lauma rykelmänä väärää puolta.

Hetken aikaa samaansuuntaan väisteltyä päästiin sivuuttamaan porukka ja huikkasin kovaan ääneen  edelläkulkevalle kollegalleni: "Vitun turistit".

Tähän kaverini vastasi seuraavalla tasanteella että: "ja ne jutteli suamea".

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Joskus taannoin 80 luvun akupuolella  istuin Hämeentiellä pienessä ruokapaikasaa ja kuinka ollakaan, vanha kaveri siihen pöllähti paikalle. Vaihdettiin kuulumiset ja puhuttiin niitä näitä. Kaveri kertoi menneensä naimisiin ja muuttaneensa Intiankadun nurkille ( oli vielä siihen aikaan melko hämärää seutua,  lestinheittäjiä jne. )

Tästä tuumasin  " , Oot rohkee jäbä. Eksä  pelkää, ku siellä on niitä tummia pirusti ja nehän varastaa vaikka sukatkin jalasta.  " 

Kaveri ei hymyillyt, ja tuumasi : Vaimoni on romaani. 

Huoh.. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy