Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 20.8.


JussiM
 Share

Recommended Posts

Muutaman lepopäivän jälkeen takaisin liikkumaan vanhaan malliin:). Aloitin treenit 50min kuntopiirillä, jätin kovat hyppyytykset vielä väliin, ja keskityin keskivartalon muokkaamiseen, heh. Oli mukava taas hikoilla ja hengästyä kunnolla!. Päälle hieman löhöilyä rannalla auringon lämmitääessä mukavasti kehoa:). Jalat palautuneet hienosti, ja lihaskipuakaan ei juuri ollut nimeksikään. Yksi irronnut kynsi saldona. 

Huomenna jo juoksutreeniä, ja siitä sitten nokka kohti Vantaata:)

 

Link to comment
Share on other sites

16 kevyttä. +22 g aurinkoa ihan hirveesti. Parkanon rautatieasemalla kävin. Vanhempi mies tuli vastaan ja kyseli, minne tämä tie vie. Vastasin, että Järvisuomentielle. Johon hän, "se, joka vie Kihniöön". Joo. Oliko paljon autoja kysäisin, "parikymmentä on tullut vastaan", sanoi hän.- Joo, mukava nähdä vanhempia herroja pyörän selässä.

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Se vaan kerto karua tariinaa siitä, kuinka nopeasti kunto laskee, vaikka kilometrimäärät ja niiden laatu ovat olleet ihan ok. Koko alkuvuoden ajan. 

Tuon muuten todistaa hyvin myös Garminin hapenottokykyarvio, joka jollain tavalla mittaa suorituksen ja sykkeen perusteella jotain, jostakin. No, siis tämä arvo oli reilussa viikossa pudonnut 58 > 54.  No, nopeasti se kunto kyllä taas nouseekin, jos vaan viitsii veivata maantien reunaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy