Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wannabe juoksija:Viime viikko ja mietteitä kuluvasta..


Recommended Posts

Viime viikon liikunnat:
ma: pyöräily 1h40min.
ti: sali 55min.
ke: pyöräily 2h
to: pyörä+juoksu+pyörä 1h45min.
pe: maastolenkki 50min. + core 25min.
la: pumppi 30min. + lenkki 1h5min.
su: ---
yht: 9h

Liikuntojen lisäksi viime viikko sisälsi normaalia enemmän jos jonkinmoista hyötyliikunnallista aktiviteettia: käytiin mm. yhtenä päivänä Jarpan kanssa patikoimassa ja toisena marjamettässä. Liikunnallisten aktiviteettien lisäksi oli tyttöjen iltaa, sunnantaibrunssia ja sitä rataa. Ei ihme, että tämä viikko käynnistyi erittäinkin väsyneissä merkeissä. Eilinen 12-20 työvuoro takasi sen, että päivä meni kutakuinkin siinä. Yö taas meni työunia nähdessä ja tänään aamuvuorosta kotiin päästessä olotila oli edelleen mitä väsynein.

WP_20150815_003.jpg

Tuossa jokunen tunti sitten kävin pääkopan sisäistä taistelua päikkäreiden ja pyörälenkin välillä. Päikkärit voitti ja hyvä niin. Vasta tätä postausta aloitellessa tuli sellainen järkevä fiilis, että oliskohan nyt kevyemmän harrastusviikon paikka? Pääsääntöisesti nuo kevyemmät viikot tulee mulla aina tilanteeseen, jotka muun elämän suhteen (lähinnä työ ja koulu) on kaikkea muuta kuin kevyitä. Samoin mulla on usein tapana pitää viikon lepopäivät päivinä, jotka ei muutoin täytä palautumispäivän vaateita.

WP_20150815_007.jpg

Väsymyksen ja laiskuuden erottaminen ei aina ole todellakaan helppoa. Aika moni ihmisistä varmasti sekoittaa laiskottelunhalun ja väsymyksen. Meni tuo kuinka päin hyvänsä, lopputulos on aina kehno! Ei ole hyvä homma jättää liikuntoja liikkumatta siksi, että pukee laiskottelunhalun väsymykseksi, eikä myöskään ole hyvä liikkua silloin, kun kuvittelee väsymystä laiskottelunhaluksi. Itse kuulun selvästi jälkimmäiseen ryhmään. Eihän mun liikuntamäärät mitään jättisuuria ole ja ylipäänsä tosi harvoin on tilanteita, jolloin on tällaisia fiiliksiä tulee. Varmaan siksikin ne on niin kovin vaikea tunnistaa edelleen. Luulen, että noita liikunnan suhteen vähän inaktiivisempiakin kausia ja viikkoja tulee mulla kyllä suunnittelemattakin, mutta ehkä tosiaan sellaisia on myös tarpeen välillä suunnitella. Joten tervetuloa kevyempi viikko!

WP_20150815_001.jpg

Kuvat Satasarviselta!

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy