Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tahkon 2015 puolimatka alimittainen?


Vieras
 Share

Recommended Posts

Tuli tehty selkeä parannus omaan ennätykseen ja fiilis oli kisan jälkeen hyvä. Myöhemmin dataa tarkastellessani huomasin, että Ambit näytti pyöräilyosuudelle reilua 86km pituutta ja juoksuosuudelle reilua 20km pituutta. Ambit on aina ollut hyvin tarkka mittauksissa, joten rupesin ihmettelemään asiaa tarkemmin. Vaikuttaisi siltä, että pyöräilyssä olisi pitänyt tehdä noin 3km lisälenkki ja juoksussa 1km lisälenkki. Juoksun ohjeissa jopa mainitaan tuo 1km lisälenkki, mutta käytännössä kaikki lähtivät T2 vaihdosta juoksemaan 10km kierrosta suoraan. Jos muistan oikein niin täydellä matkalla tehtiin pyöräilyssä 6km lisälenkki ja juoksussa 2km lisälenkki. Puolimatkalla lisälenkkien pituudet olisi pitännyt olla puolet täyden matkan lenkeistä.

Pitäs varmaan reklamoida asiasta...? Kilpailuohjeiden mukaan valituksen käsittelymaksu on 300€, joka tuntuu käsittämättömältä. Kuluttajana en kuitenkaan saanut sitä mistä maksoin.

Nyt on aika huono fiilis Tahkon kisasta. Onneksin Joroilla on vedetty järjestelyt aina tosi hyvin, kun olen sinne osallistunut.

Link to comment
Share on other sites

Olen kuullut reitin pituudesta puolimatkalta vastaavia tuloksia. Täysmatkalla juoksu taisi olla aika tarkkaan oikean mittainen, juoksureitti vaikuttikin täysmatkalle optimoidulta. 

Täysmatkalla pyöräreitti oli alimittainen. Useampi, eri valmistajankin, mittari on antanut tuloksesksi 176km. Tämä on aika ihmeellistä sillä pyöräreitti olisi ollut melko helposti säädettävissä oikean pituiseksikin.

On epäreilua, että tapahtuman järjestäjä ei kerro etukäteen kyseessä olevan alimittainen reitti. Tämä jättää epäilyksen myös uintireitin pituuteen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy