Jump to content
Juoksufoorumi.fiOnko jossain tallessa vanhan forumsoftan aikaiset blogit?

Arvostele ketju:


Recommended Posts

 • 1 month later...

Foorumi vaihtaa serveriä toivottavasti tämän viikon sisällä. En oikein jaksa enää odotella konverttoreita vaan ajattelin siirrellä blogeja ihan copy-pastella. Aikaa tähän projektiin on helmikuun loppuun asti. Alotan homman kun serverin vaihto on tehty. Vaihtoehtoina on että jokainen copy-pasteaa bloginsa tekstit talteen tai ilmoittaa haluavansa säilyttää blogin niin hoidan copy-paste harjoituksen. Voisin laittaa tästä kaikille vielä viestiä/sähköpostia jossain vaiheessa. Onhan siellä paljon kopioitavia blogeja, mutta jos blogin pitäjä ei osoita kiinnostusta asiaan seuraavien kuukausien aikana tai ei välitä vanhoista blogi teksteistä niin joutanevat bittitaivaaseen. 

Jos haluat että hoidan homman niin kuittaa vaikka tähän ketjuun että Hep!

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...
 • 9 months later...
On 24. elokuuta 2016 at 00.09, Ultra-Maileri kirjoitti:

Oliko noita vanhoja blogeja RSS-muodossa enää missään? Tallensin kyllä aiemmin Ultra-Maileri blogini, mutta nyt menin muistamaan, että mulla oli vielä Maileri-nimimerkillä ollut toinen blogi.

@Ultra-Maileri on tallessa ja löytyy täältä: http://seponkotisivut.dreamhosters.com/public_html/vb/vb/blog.php

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy