Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wannabe juoksija:Nää päivät ollu tuulisii.....(+ viikon liikunnat ja villiruokamenu!)


Recommended Posts

(Postauksen kuvat viikolla olleelta Resurssiviisaus -tosilta, jossa siskon ja sen nuorimmaisen kanssa pyörähdettiin. Elämän eka villiruoka-ateria! Pakko jakaa!)

WP_20150602_008.jpg
Oli herkkua!
Huhheijjaa. Ompa ollut tuulinen viikko ja etenkin nyt tämä viikonloppu. Ja joka ikinen päivä katson säätiedotusta, joka lupaa seuraavalle päivälle poutaa, mutta aamulla sinne ilmestyy aina jokin sadepilvi, jonka todellinen kohdalle osuminen onkin sitten sattuman kauppaa. Pääsääntöisesti liikunnan näkökulmasta mulle on ihan yks ja hailee millainen keli on, mutta kieltämättä eilisesta myrskytuulien ja sadekuuron värittämästä loppulenkistä viisastuin ja lyhensin tämän päivän reittisuunnitelmaa muutaman kymmentä kilometriä. Olihan kuitenkin Jyväskylässä varoitukset sekä kovista tuulista ja ukkospuuskista. Kokemattomana pyöräilijänä mun mielestä on kohtuu haastavaa ihan jo se pyörän hallintakin!

WP_20150602_007.jpg
Menu
Haasteista huolimatta lauantaina tuli poljettua tähän astisen elämäni pisin lenkki, 80 km. Lisäksi iltapyöräilyt pikkusiskon grilliruokien ääreltä kotiin. Tänään taas sain maistaa ensimmäistä kertaa peesipyöräilyä tuntemattoman ihmisen kanssa. Jonkin matkaa herrashenkilön kanssa yhtämatkaa pyöräilin ja muutamat jutut vaihdoin, mutta Ronsuntaipaleentien mäkiin meikäläisen kuntotasolla ei pystynyt mitenkäänpäin vastaamaan. Aika hauskaa kyllä tuollainen meininki, J mua taannoin valistikin, että pyöräilymaailmassa niin saattaa käydä.

Tulevan viikon aion aloittaa huomisaamuna salitreenillä, josta seuraava etappi on Rajakadun kampuksen kellariluokka. Siellä väännetään taas opparia ihan viimeistä päivää.

Viikon liikunnat:

ma: sali 50min.
ti: sali 50min.
ke: pyöräily 1h50min.
to: ---
pe: ---
la: pyöräily 3h20min. + 40min.
su: pyöräily 1h45min. + corejumppa 30min.
yht: 8h55min.

Ja sitten vielä vähän itsensä ja oman blogin markkinointia Blogilistahan taitaa olla nyt sulkeutunut lopullisesti. Sieltä tuli kohtalaisen paljon klikkauksia ja toivonkin, että joukossa olleet lukijat löytäisivät tiensä blogiin jatkossakin. Myös uusista lukijoista olen onnellinen ja toivotan kaikki tervetulleeksi. Blogiahan voi seurata esimerkiksi seuraavissa  blogilistaan verrattavissa sivustoissa:

Bloglovin
Blogkeen
Blogipolku

Lisäksi on Facebook

Ja sitten ne kaikki syöttenlukijat sun muut, joista en ite ymmärrä hölynpölyä (olipas varsin hyvä markkinointi).

Ittestäni voisin kertoa sen verran, että oon juoksuun (ja punttisaleiluun) hurahtanut sekä entinen että tuleva maratonharrastaja. Sekä maastosellaisten että maantiesellaisten. Muutenkin liikunnan (suur)kuluttaja. Tällä hetkellä parantelen itseäni pitkästä jalkapöytä/PF-ongelmasta, jonka kruunasi lateraalimalleolin murtuma kevättalvella. Sitä myöten uusina hurahduksina on ilmennyt ainakin hiihto ja pyöräily. Niistä siis paljon lätinää, mutta myös muusta. Mitä tämä elämä nyt eteensä tuo.

IMG-20150602-WA0001.jpg
Vähä väsähtäneet kaverukset :D

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy