Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wannabe juoksija:Omanlainen tavoitelistan ja tapahtumakalenterin risteytys


Recommended Posts

Koska mulla uupuu tältä kesältä kesäloma ja terve jalka, joten mitään erikoisia reissuja saatika kisoja ei tälle kesälle luultavasti ole luvassa. Jotain kuitenkin voi siltikin touhuta ja tehdä siihen liittyen teenkin kesää koskien oman sorttisen tavoitelistan ja tapahtumakalenterin risteytyksen.

  • Viikonloppupyöräily Etelä-Pohjanmaalle äipän ja kahden pikkuveljen luokse. Joko yhdensuuntaisesti tai yhdeksi yöksi kahden suuntaisesti. Matka on 137/km per siivu. Toteutus riippunee paljon siitä, onko samainen reissu yhdistetty mun ja Jarpan yhteiseen Alavuden reissuun vai vaiko menen eri kerralla keskenäni.
  • Vaellus pikkusiskon kanssa: Hirvaan kierros / 58km. Originalli suunnitelmahan oli lähteä Karhunkierrokselle heinäkuun ekalla viikolla, mutta keväinen nilkkamurtuma ja -operaatio muutti tuota suunnitelmaa himpun verran. Toisaalta, lomaakaan ei tuolla viikolla ole. Luulen, että Hirvaan kierroksessa on ihan riittämiin haastetta, jos suinkin jalka antaa merkkiä, että mene vain. Heinäkuun lopulla tämä olisi vasta ajatuksena toteuttaa.
  • Päiväretki Vaarunvuorille. Suorinta reittiä painellessa kyseessä olisi n.80+ km pyöräily ja jonkinlaista ympyräreittiä lienet +100km. Päivään sisältyy tietysti patikointi komealla Vaarunvuorella (jossa en koskaan ole käynyt, häpeä!). Variointi mahdollisuuksia riittää, joten katsotaan millainen päivästä kehkeytyy.
  • Mahdollisimman paljon ulkotreeniä ja -> kymmenen leukaa! Saattaa olla mission impossible, koska tuo seitsemänkin on vähänkään huonompana päivänä kuusi, painoa on 1-2kg enemmän kuin tuolloin sairaslomalla riutuessa viimeisiä viikkoja, mutta ei se ota jos ei anna.
  • Suunnistuksen alkeiden opettelu. Ootan kyllä kovin. Vielä vaan keskittyminen olisi liiaksi jalassa ja kartan opettelu jäisi. Sen huomaa aina, kun epätasaisella alustalla kävelee. Sitä pitäisikin nyt harjoittaa!
  • Henkilökohtainen training camp. Joko viikonloppu tai viikko jossain liikuntamestassa tai mökillä. Vähän kuin viime syksyinen Rukan reissu oli. Aika poissa kotoa, jossa voi lomailla: harrastaa, syödä, harrastaa, syödä, syödä, harrastaa...Ja nukkua. Tää on myös vaihtoehto Hirvaan kierrokselle, mikäli osoittautuu ettei se tule onnistumaan.
  • Maantiepyöräilyn ja sisävesiristeilyn risteytys. Eli fillarilla komeiden koskien ohi Suolahteen, josta paluu kanavaristeillen Jyväskylään. Hellelauantain juttu, ehdottomasti. Tulis jo helle!
  • Ohjattu kahvakuulatreeni ulkona. Sellaisia on täällä Jyväskylässä vaikka millä mitalla. Haastan mukaan mun toisen siskon, joka on vasta innostunut liikkumisesta ja pudottaa myös painoa. Samainen sisko aikoo osallistua Finlandia-maran valon kympille. Melkein kun itekin olis menossa johonkin juoksutapahtumaan. Hah.
  • Eikä toisaalta tiedä vaikka oliskin menossa. Juoksutapahtuma. Kymppi. Ehkä syyskuussa. Tai lokakuussa, miksei marraskuussa. Jos vaan suinkaan yhtään pääsen hölkkäilemään, niin aion kyllä johonkin osallistua. Ihan sama, vaikka olisi maailmankaikkeuden surkein loppuaika. Toisaalta väitän, että kyllä mun peruskuntio ihan inhimilliseen aikaan riittäisi vaikka kylmiltään.

Sellainen oli meikäläisen tapahtumakalenteri. Juostaan sen kellon kanssa sitten ensi kesänä ja juostaankin kovaa ja pitkään.

WP_000456.jpg

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy