Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wannabe juoksija:Kuulumisia viime viikolta


Recommended Posts

Viikko (vai peräti reilu?) edellisestä postauksesta ja se viikko on mennyt nopeammin kuin yksikään viikko ehkä koko vuonna. Touhua on riittänyt niin, ettei koneella juuri ole tullut istuttua. En oikein tiedä kirjoittaisinko viimeaikaisista liikunnoista, perheen kanssa vietetystä ajasta, sekotetuista unirytmeistä, kuntoutuskuulumisista, hääjuhlista vai hölkkäkokeiluista, joten kirjoitetaanpa silleen listätyllisesti vähän kaikesta, mitä mennyt viikko sisällään piti:

  • Juhannuksen valvoskelut ja vähäinen uni sekoitti totaalisesti mun yleensä niin jämptin unirytmin ja viime viikolla tulikin nukuttua aamulla pitkään. Torkutettua, torkutettua ja torkutettua. Ja just kun olin palaamassa niin sanotusti ruotuun, oli lauantaina hääjuhla ja lisää valvomista..
  • Lauantaina tosiaan juhlittiin Jarpan veljen ja hänen vaimonsa maaliskuista naimisiinmenoa. Käly otti järjesti oikeastaan täydellisen itte juhlat yli kuudenkymmenen henkilön porukalle. Huhheijaa. Muutama ilta lauantaita edeltävästi meni juhlapaikalla. Ei onnistuisi meikäläiseltä. Iso hatunnosto ja kiitos kivoista juhlista!
  • Mun pikkuveli perheineen oli viime viikolla vierailulla. Korkattiin mm. frisbeegolf -kausi Laajavuoren amatööriradalla. On se hauskaa hommaa se! Ootteko te pelannut kyseistä lajia?
  • Hölkkäsin. Ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen! Ensin 3,5 km siten, että kilometri hölkkää ja 0,5km kävelyä ja seuraavaksi 3,5km kokonaan. Tuntui oudolle, kankealle ja hieman kipeähköllekin. Oli hidasta, todella hidasta, mutta niin ihanaa! Luulen, että pikkuhiljaa tuota jalkaa voisi siihen kuitenkin alkaa totuttamaankin. Sanoihan lääkärikin, että kun kävelylenkkeily sujuu kivuitta, voi kevyttä hölkkää aloitella. Siihen lienet menee aikaa ja pitkään, ennen kuin homma kunnolla onnistuu, mutta hidaskin kehitys on tervetullutta!
  • Fysioterapiasta sain kultaakin kalliimpaa ohjausta. Leikkausalueen suurin ongelma on kireät arpikudokset leikkausalueella. Lisäksi, kun voima alkaa pikkuhiljaa palata, heikkoudet paljastuu. Sellaiset heikkoudet, jotka todennäköisesti on ollut olemassaan jo ennen ja vaikuttaneet kävelyyn ja sitä kautta tuohon jalkaterän kipuun.

InstagramCapture_54b5babd-77c7-43a0-88d7
Juoksukokeilun jälkeen. Mikä voittajafiilis!


Menneen viikon liikunnat kaikkinensa:

ma: kävely-hölkkä -yhdistelmä 30min. + core 30min.
ti: sali 45min. + hölkkä 25min.
ke: sali 55min.
to: pyöräily 2h15min. + 35min.
pe: pyöräily 1h45min.
la: "street work out" 50min.
su: ---
yht: 8h30min.

InstagramCapture_f66565b7-85a6-4d78-9513
Yhdeltä pyörälenkiltä...

Huomenna töihin. Näin rikkonaisten aikojen jälkeen se sittenkin vähän jännittää, vaikka tuttuun paikkaan menenkin.

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy