Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wannabe juoksija:Viikon jäätelöt ja muuta(kin)


Recommended Posts

InstagramCapture_b777e8fc-5b04-4ccd-8e78

Viime viikolla......
  • .....aloitin pitkästä pitkästä aikaa työnteon, josta ansaitsee (vähän!) rahaa.
  • .....pidin väliviikon kuntosaleilusta, koska sisäliikunta olisi ollut pilkantekoa ekalle oikealle kesäiselle viikolle.
  • .....kaaduin ensimmäistä ja toivottavasti myös viimeistä kertaa pyörälläni. Perus tyriminen lukkopolkimien kanssa. Minä selvisin rintalastan tärähdyksellä ja pyörä (jota en vieläkään ole nimennyt) pienellä naarmulla penkkiin. Mahtoi pyörää hävettää kuskin kömmähdys!
  • .....jäin yksin kotiin yli viikoksi, koska koskikalastaja-Jarppa lähti koskikalastamaan lappiin.
  • .....fiilistelin kesää ja kesäistä Suomea!
  • .....vietin hauskan kesäretkeily päivän kummityttöni kanssa. Korvaava suunnitelma loppuunmyydyn kesäteatterin vuoksi.
  • .....kärähdin auringossa, koska en ollut riittävän huolellinen suojauksen kanssa.
  • .....söin aika monta jäätelöä.
  • .....tapasin mukavia ihmisiä!
Eli aika kiva viikko.

Viikon treenipäiväkirja meni siten, että...

ma: pyöräily 2h5min.+ sauvailu maastossa 55min.
ti: hölkkä 25min. + kotijumppa 25min.
ke: ---
to: pyöräily 1h45min.
pe: hölkkä 25min. + pyöräily 55min.
la: pyöräily 2h50min.
su: ---
yht: 9h45min.

Sitten vielä loppuun (taas) pieni pohdiskelu koskien viikon treenipäiväkirjojen postaamista blogiin, joita osa kirjoittajista tekee ja osa taas ei. Omat motivaattorit kyseiseen kirjoittamiseen on oikeastaan puhtaasti se, että tykkään koota viikon treenit "kirjallisesti" yhteen. Tavallaan nämä postaukset ovat siis treenipäiväkirja itselleni, vaikka harvoin menneisiin viikkoihin palaankaan. Ainoa treenipäiväkirja tämä ei suinkaan ole, vaan treenit menee Garmin Connectiin. En ensinnäkään aina osu tasaminuuteille, vaan pyöristän ne lähimpään viisi minuuttiseen kirjoittaessa. Jos joku on näin ajatellut. Tykkään siis koota yhteen asioita ja tehdä listoja. Tekemättömistä ja tehdyistä asioista. Yleensähän ne listan on nimenomaan niitä puuttuvia asioita (kauppalista), rästihommia (ns. to do -lista) tai muita muistettavia juttuja (pakkauslistat), niin vaihtelua se on sekin, kun voi kerrankin tehdä listaa asioista, mitkä on tapahtunut.

Miksi taas en kirjoita liikuntojani, on se, että toisinaan tuntuu, että tämänkaltaiset asiat ruokkivat vertailemaan itseään muihin. Siinähän ei siis ole mitään pahaa, jos sitä tekee positiivisessa mielessä inspiraatiota tai vinkkejä saadakseen (mitä nyt ei tästä blogista varsinaisesti saa), mutta jos vertailu on negatiivista, on se mun mielestä aika ikävä juttu. Omalta osaltani en sitä haluaisi olla ruokkimassa. Kaikenlainen harrastamisen vertailu on muutenkin turhaa: aina, toistan aina, löytyy paljon ihmisiä, jotka treenaa enemmän, paremmin ja monipuolisemmin. Ja jos omaa tekemistään ja kuntoaan haluaa peilata muihin, niin aina löytyy myös ihmisä, jotka liikkuu paljon vähemmän ja on paljon paremmassa kunnossa kun itse ja niitä, jotka liikkuu paljon enemmän ja on paljon huonommassa kunnossa kun itse. Sikäli aika turhaa se vertailu. En myöskään kirjoita liikuntojani kehuskellakseni viikoilla, joilla liikuntaa on kertynyt enemmän tai selitelläkseni viikkoja, joilla ei niin paljoa ole tullut liikuttua.

Sellainen koonti tänään. Mitä mieltä te lukijat ootte näistä blogeissa esiintyvistä viikon liikunta koonneista?

InstagramCapture_68717ab1-1a22-4bc4-adac

Ja hei, ylemmän kuvan kun kertoo kahdella ja tähan alas lisää vielä "vähän" Ben & Jerry's korvapuusti -jädeä, niin postauksesta löytyy myös VIIKON JÄÄTELÖT!

P.S. Toivottavasti kaikki blogilistalaiset on löytänyt tiensä tänne ilman ko. sivustoa. Facebookki löytyy täältä, klik. Ehkä joskus räntäsateessa jaksan ährätä tuonne sivupalkkiin tuon bannerin vähän paremmin.

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy