Jump to content
Juoksufoorumi.fi

su 29.10.06


 Share

Recommended Posts

Aamulla oli pakkasta 6 astetta ja yöllä oli satanut lunta sellaiset 3cm. Kun ei oikein muutenkaan ollut innostusta lähteä hölkkäkisaan niin tuo sai päätöksen varmistumaan.

Joten lähdin lenkille. Teitä ei ollut aurattu joten lumessa tarvoin. 7km. Vasemmassa lonkassa alkoi puolessa välissä tuntua vihlontaa.

Kotona kuntopyöräilin 10 minuuuttia ja venyttelin vielä 40minuuttia.

Link to comment
Share on other sites

Parempi puoliskoni on alkanut kiinnostua lenkkeilystä. Joten vedimme harmoonisen sunnuntai-hölkän kimpassa. Sillä on kyllä pohjia runsaasta kävelystä, mutta juoksuun tottumaton kun on niin tempo oli minullekin hidas. 9.2km, mutta välillä käveltiin kun uudet kenkänsä (Reebok Premier Competition) sai vaimon polven kipeäksi. Tästä on hyvä jatkaa ja innoissaan se suunnitteli jo tulevan viikon lenkkejä. Niin...vaikka se olikin olevinaan nöyrää naista, niin tunnen sen kyllä: Kohta se paahtaa hampaat irvessä intervallia, ja jättää minut kauas taakse pitkillä lenkeillä, huokaus.

Link to comment
Share on other sites

Kevyt viikko, elikkäs ei pitkää. 10 killometriä pk:ta keskisykkeellä 144 (70%/max). 6:12/km.

En ymmärrä, Syke ollut ´´korkealla´´ viimeisen kuukauden. Jos siis verrataan kesän syketasoihin. Tuolla samalla 6:12 vauhdilla keskisyke saattoi olla jopa 130-135.

Vika saattaa kylläkin löytyä juoksutekniikasta.

Mutta joo, aikas mukavasti meni pienessä pakkasessa juostessa.

Link to comment
Share on other sites

104mins, 17,5km, av hr 144, pace avg 05:51, 1393 kcals

Aiemmista tiedoista poiketen olinkin tämän viikonlopun Helsingissä, joten askeltelin kevyttä galoppia GalKalMuseoon jonne meni 36 minuuttia. Oli niin hienoa aurinkoinen sää, vielä ruskaa! ja asteita +2, joten paluumatkalla tein bonuskierroksia Meilahden pururadlla neljä kertaa. Päälle olin lykännyt tuulta pitävän alusasun ja Westervesan talvitrikoot, myssyn ja käsineet, joten olo oli vähän kuin turkkilaisessa saunassa. Juoksu kulki oikein mukavasti ja oli kaikin puolin hieno fiilis, vaikka iPodia ei ollutkaan mukana. Aika meni joutuisasti vaikka onkin tämä talviajan extratunti käytössä.

Selailin vanhaa kalenteria ja huomasin, että vuosi sitten juoksentelin edelleen innokkaasti salin juoksumatolla...Nyt sinne ei sais kirveelläkään...:fighting0056:

Link to comment
Share on other sites

Pitkä hidas lenkki sunnuntain ohjelmassa. Hieno noin nolla kelin aurinkoinen sää. Matkaa kertyi hieman vajaa 18km, aikaa meni 2:08:35, keskisyke 144 eli pysyttiin juuri ja juuri aerobisella puolella (max syke oli 159). Polvet jäykistyivät aika kipeiksi; juoksun aikana ei ongelmia, mutta jos yritti taivuttaa polvesta juoksuliikerataa enemmän, kipu oli iso. Lenkin jälkeinen venyttely poisti tämän kivun. Toivottavasti ei enteile rasitusvammaa...

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli hieno aurinkoinen juoksusää täällä pääkaupunkiseudulla.

Lähdin tekemään pitkän 28 km:ä (PK 28 km /1-20 km/á 5.38 136/75%, 21-28 km/á 5.18 142/80%) mantereen puolelle, kun saaressa juoksentelu tällä viikolla tuon mereltä puhaltavan tuulen takia on ollut ajoittain turhankin sykkeitä nostattavaa. Kaupungin puolella en edes huomannut tuulta. Oli hyvä juoksufiilis. Juoksu tuntui kevyeltä, vaikka vauhti ja sykkeet olisi pitänyt malttaa pitää matalampina.

Sateessa on kiva juosta, mutta yhdistettynä sade kovaan tulleen, viskoo se turhan kovaa veden lisäksi juoksijaakin, vaikken niin heppoinen olekaan.

Link to comment
Share on other sites

Viikko mennyt messutessa, juoksulenkit ovat vaihtuneet olueeseen. Kovaa homma sekin on, kun sitä tekee päivästä toiseen.

Tänään ensimmäiselle lenkille:

6,1 km - 33.04 - avg 146 - max 176 - 5:25/km.

Eli piti rankaista vanhalta viinalta haisevaa kroppa oikein kunnolla!:064:

Ja lopuksi 1,5 km palauttelua.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy