Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wannabe juoksija:Ikää lisää...


Recommended Posts

Mulla on tänään synttärit. Täytän 31-vuotta. Edelleen musta tuntuu hullulta ajatella, että oon yli kolmekymppinen. Kerroin, koska haluan, että mahdollisimman moni onnittelee. No ei vaiskaan, ei todellakaan! Kerroin, koska haluan pohtia tätä jämerää vuottani maagisen kolmenkympin rajapyykin ylitettyäni. Kolmenkympin rajan lähestyessä mietin, että hyvästi nuoruus ja tervetuloa seesteinen keski-ikä. Keski-ikäiseksi en itseäni tunne, enkä kai todellisuudessakaan sitä ole, mutta koko ajan seesteisemmäksi kyllä. Se ei siis ollutkaan mikään vitsi.

Katselin eilen uusintana Loirinuotiolla ohjelmaa, jossa itse Vesku sanoi valitsevansa nelikymppisenä olon siksi parhaimmaksi. Tiedä sitten. Jaksan uskoa kuitenkin siihen, että parasta aikaa eletään nyt ja tässä. Vaikka sitten seitsenkymppisenä, kuten hän. Tällä hetkellä kuitenkin uskon, että pitkä aika on vielä siihen, kun niin sanottu alamäki alkaa. Vielä jokunen vuosi sitten uskoin, että se alkaisi suurinpiirtein nyt. Se kyllä naurattaa!

31. ikävuosi oli vuosi, jolloin...

  • ...kävin kaksi kertaa yökerhossa. Marraskuussa työpaikan pikkujoulujen yhteydessä ja joulukuussa erään työkaverini kanssa. Siinäkin oli kaksi kertaa liikaa.
  • ...olen tuntenut koko ajan enenevässä määrin itseäni luontoihmiseksi.
  • ...rupesin miettimään lihansyöntiäni ja valintojani sen suhteen.
  • ...tein ulkomaan matkan, jossa en ottanut ainoakaan alkoholiannosta.
  • ...sain jonkinlaisen vastareaktion muutamana aiempana vuotena kokemaani opiskelu-työstressi -kierrettä kohtaan, enkä uponnut siihen suohon enää.
  • ...hyväksyin tämän "vammatilanteeni", enkä juuri ole kokenut pahoinvointia tai negatiivisia ajatuksia sen suhteen. En aina ja sataprosettisesti, mutta noin niinkuin pääpiirteittäin.
  • ...ajattelin, että hyvästä vanhuudesta puuttuu enää farmariauto, suksiboksi ja lapinmökki. Ja hyvä tuuri sen suhteen, etten sairastu työikäisenä esimerkiksi alzheimerin tautiin tai aivoveritulppaan.
  • ...löysin kaksi upeaa harrastusta: hiihdon ja pyöräilyn.
Viime viikolla pyöräilin kesken työpäivän keskussairaalalle kuulemaan, mikä olisi suunnitelma tämän jalkani kanssa. Sateessa. Harmi vaan, että itse potilaalle oli jäänyt ilmoittamatta ajan siirtyminen reilulla kuukaudella. Ei harmittanut. paitsi sade ja puoli tuntia hukkaan mennyttä työaikaa.

Viikonloppuna käytiin patikoimassa Muuratsalossa. Oli taas niin kovin upeita paikkoja, jotka ansaitsevat ihan oman kirjoituksensa. Esimakua kuitenkin tämän kuvan muodossa.

InstagramCapture_976ec351-8035-402d-bbe0


Viikon liikunnat:

ma: ---
ti: pyöräily 1h35min.
ke: juoksu 20min. + jumppa 30min.
to: "streetworkout" 40min.
pe: sauvailu 1h20min.
la: pyöräily 1h20min. (+patikointia tunti jos toinenkin)
su: ---
yht: 5h45min.

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy