Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wannabe juoksija:Lomalla!


Recommended Posts

Viime viikkoina kultaakin kalliimpi aika on tuntunut olevan kortilla. Nyt on kuitenkin viikon mittainen lomapätkäs, jonka hyvällä tuurilla sain! Vaikka tuo loma meneekin pitkälle opparin merkeissä, on sillä silti hauska leijua.

InstagramCapture_708706f6-abd6-41ac-b4cd


Tässäpä muutamat hauskat ja vähän erilaiset treenit viime viikoilta:

Pyörä-juoksu -yhdistelmä:

Tein ekan pyörä-juoksu -yhdistelmätreenin ja respectit triatleetteja kohtaan nousi kyllä, jos mahdollista, vielä muutaman pykälän lisää! Pyöräilin reilun 15K ja juoksin sellaisen nelisen kilsaa.. Joista eka kilsa tuntui, kun olis pyöränpenkki persiissä ja pari vikaa kilsaa sitten nilkka-jalkaterä -osasto laittoi vastaan ja huolella. Kun vaan tuo juoksu joskus rupeisi sujumaan, niin varmana näitä tulee lisää ja lisää!

CycloCross:

Ekaa kertaa käytin pyörää siellä, missä se silloisilla renkaillaan on omimmillaan. Eli hiekkatiellä. Sekin oli yllättävänkin hauskaa ja tuo maantiepyörän ja cyclon välillä tehty pitkä pohdinta vaan vahvistuu ja vahvistuu oikeaksi! Sittemmin kyllä vaihdoin maantierenkaat alle, joka muuten sekin ratkaisuani oikeaksi vahvisti. Syksymmällä kerkee ajella noilla cyclon renkailla. Painetaan nyt maantierenkailla siihen saakka.

Sauvakävely:

Blogitoveri oli vierailemassa kotikonnuilla täällä Jyväskylässä. Sovittiin treenitreffit sauvakävelyn merkeissä, mulla kun tuo juoksu, eikä etenkään polkujuoksu, tahdo onnistua. Laajavuoren metsää koluttiin ja aika meni kun siivillä. Virkistävää vaihtelua, kun on seuraa. Tosi positiivista on myös se, että harrastaminen tuo yhteen niin erilaisesta elämästä tulevia ihmisiä. Luultavasti sitä muuten pyörisi vaan hoitsujen ja lapsuuden ystävien parissa, hah!

Paluu salille:

Henkilökohtainen kesäloma kuntosalista loppui. Kesää ei juurikaan tullut, mutta salitauko kylläkin. Kuukauden tauon jälkeen suoraan maastavedon pariin. Jälkimmäisestä taukoo on tullut nilkkamurtumasta lähtien, eli domsit oli taattu. Ehkä vielä joskus kyykkyäkin. Kunhan nuo voimatasot saisi suurinpiirtein tasaisiin mittasuhteisiin. Siihen saakka lienee järkevä pysyä suurinpiirtein yhdellä jalalla tehtävissä liikkeissä.

InstagramCapture_6f74c874-4b75-47cc-a80b


Kahden edellisen viikon treenit vanhemmasta alkaen:

ma: juoksu 30min. + core 15min.
ti: pyöräily 1h25min. + puistojumppa 1h
ke: juoksu 30min.
to: pyöräily 1h30min.
pe: ---
la: pyöräily 35min. + juoksu 20min. + core 20min.
su: pyöräily 2h10min.
yht: 8h45min.

ma: ---
ti: core(+muutakin) 45min.
ke: pyöräily4h10min.
to: sali 1h10min.
pe: pyöräily 1h30min
la: sauvailu 1h50min.
su: ---
yht: 9h25min.

InstagramCapture_90700be2-6dd5-49b1-b041


Sellaisia viikkoja. Kuvituskuvina instagramfeediä. Nyt häippäsen mustikkaan!

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy