Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wannabe juoksija:Bonuskortti verkossa? (yhteistyöpostaus)


Recommended Posts

Mitä teille tulee mieleen yrityksestä Ostohyvitys.fi? Itselle tulee mieleen kotimainen tv-ohjelma Leijonan luola, jossa Suomalaiset yrittäjät esittelivät liikeideoitaan ja viisi leijonaa (eli sijoittajaa) joko innostuivat liikeideasta tai sitten eivät. Pääsääntöisesti yrittäjät kilpailivat leijonien huomiosta, mutta ostohyvitys.fi kohdalla leijonat kilpailivat yrittäjien huomiosta ja se jos mikä oli viihdyttävää katseltavaa.


Ostohyvitys.fi on siis ikäänkuin verkossa oleva bonuskortti sillä erotuksella, että bonusta saa yhdestä jos toisesta merkistä ja kaupasta. Kauppoja on laaja valikoima sekä kotimaista laatua, että kansainvälistä laatua. Bonusta saa aina muutamasta prosentista reilusti yli kymmeneen prosenttiin, jolloin puhutaan jo merkittävästä säästöstä. Kun olet tehnyt ostoksen Ostohyvitys.fi -palvelun kautta, bonukset kirjautuvat tilillesi, kun verkkokauppa on maksanut bonukset. Viive bonusten maksamiseen siis on.  Kun bonuksia on kertynyt Ostohyvitys.fi -tilille 15€, voit siirtää rahan omalle tilillesi. Palvelu ei siis "pakota" verkko-ostamiseen.

Sain mahdollisuuden tehdä blogissani yhteistyötä Ostohyvitys.fi -palvelun kanssa kokeiluostoksen muodossa ja mahdollisuuteen tartuin kahdestakin syystä. Ensinnäkin siksi, että kyseessä on kotimainen start up -yritys ja toisennakin palvelu on oikeasti itselle hyödyllinen ja helppokäyttöinen, jos vähänkään nettiostoksia tekee. Itse ostin kokeiluna Ostohyvitys.fi palvelun kautta uudet maastojuoksukengät sekä kolmen vuoden ajan makuupussin. Tarpeeseen tulivat molemmat! Tietysti, koska pyrin siihen, että hankin asioita vain oikeaan tarpeeseen. Molemmat olisin muutenkin tilannut verkosta ja googlailun perusteella myös samasta kaupasta ilman tätä yhteistyötäkin. Outnorthista nimittäin. Tavaroista sain normaalit bonukset sekä hyvityksen ostokseeni, joista jälkimmäinen tämän postauksen johdosta.

Oma ostokokemukseni oli vaivaton. Kerrottakoon myös, että hinta tavaroille oli sama meni verkkokauppaan portaalin kautta tai. Mitään "ylihintaa" ei tavaroilla ei siis ollut, joista sitten bonukset saa. Tieto tulevista bonuksista tulee viiveettä, mutta bonusten maksamiseen kyllä on viive. Ymmärrän sen, koska onhan verkko-ostoksilla esimerkiksi palautusoikeus. Sivustolta löytyy myös tieto, mikäli bonuksia ei kaupasta ole vielä maksettu. Luulen, että kyseiset kaupat ovat tulleet vasta järjestelmään mukaan ja mikäli ongelmia tulee, ne heivataan järjestelmästä pois. Tällä hetkellä kokemukseni on ainakin positiivinen ja varmana aion kirjoittaa myös siitä, jos tulevaisuudessa tulee jotain negatiivista sanottavaa! Ite aion tulevaisuudessa toimia niin, että jos aion ostaa jotain verkosta, tsekkaan onko kyseinen kauppa Ostohyvitys.fi -palvelun yhteistyöyritys. Jos on, otan mielelläni bonukset. Mitään keskittämishössötystä en jaksa, en verkossa enkä missään muuallakaan.

Teille lukijoille mulla on tarjota linkki, josta klikkaamalla Ostohyvitys.fi -palveluun saatte 5€:n liittymisbonuksen ostohyvitys.fi -tilille. Liittyminen ei velvoita ostamiseen.

  1. Klikkaa tästä itsesi sisään Ostohyvitys.fi -palveluun, klik!
  2. Tee siellä tunnus itsellesi annettujen ohjeiden mukaan.
  3. Saa viiden euron liittymisbonus.
  4. Tulevaisuudessa tee ostoksesi palvelun kautta, jos se on mahdollista.
  5. Saa bonuksia.
Linkki on voimassa elokuun loppuun. Verkko-ostoksia ei siis tarvitse tehdä liittyessä, vaan viiden euron bonus on ja pysyy ja bonukset kertyy sitten sitä mukaa, kun ostoksia teet. Liittyminen siis kannattaa, koska mitään et häviä. Tulevaisuudessa vaan kannattaa muistaa palvelua käyttää, että bonuksia kertyy. Pikkuostoksista hiljaisempaa vauhti, mutta suuremmista summista (kuten esim. hotellivaraukset) tietysti nopsempaan.


Helppoa kun mikä.

Kauppoja löytyy palvelusta yli 600 ja määrä varmaan kasvaa koko ajan. Jatkossa omalla kohdallai hyödyn tietysti eniten urheilukaupoista ja piilolinssikaupoista. Vaikka olenkin kivijalkakauppojen ystävä, jotkut jutut vaan on joko reilusti kannattavaa tai pakko ostaa verkosta. Lisäksi oon kotimaisten kauppojen ystävä, mutta tässä kohtaa pätee myös sama juttu. Joskus on vaan niin törkeän paljon edullisempaa ostaa joku tavara ulkomaisesta kaupasta, että teen kyllä niin. Ostohyvitys.fi antaa musta tässä kohtaa hyvän tilaisuuden kannattaa myös kotimaista yrittäjää. Kauppavalikoimasta kun löytyy näitä tunnetusti edullisia urheilukauppoja, kuten Wiggle ja Sport Direct. Hotels.com on myös maininnan arvoinen juttu, vaikka omalla kohdalla hotelliyöt on ollut kohtuu vähissä viime vuosina.

1w.png


Sellanen tarjous ja yhteistyöpostaus. Ensimmäinen tässä blogissa. Laitetaan seuraava eetteriin sitten kolmen vuoden päästä, heh! Myit ittes, sanoi Jarppa. Todellisuudessa myin kohta sen koskikalastusvälineet, että se joutuu hankkimaan uudet tuon linkin kautta ja ite pääsen kieriskelemään onnistuneisuuden tunteessa, hah!

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy