Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pekingin MM-kisat 2015, Yleisurheilu


perttu
 Share

Recommended Posts

Laitetaanpa ketju jo valmiiksi, kun kisoihin ei ole kuin kaksi viikkoa ja Kuortaneen eliittikisat ovat käynnissä. Suomalaisista menestyspaineita kantavat tutusti lähinnä keihäänheittäjät Pitkämäki ja Ruuskanen. Kuortaneella tänään Sanni Utriainenkin toki yllätti tuloksella 63,03 joka oikeuttaa varmaan kisapaikkaan. Sandra Eriksson pääsee tällä menolla omaan ennätyskuntoonsa kisoihin kevennellessä, kun jäi tänään 1500m:llä ennätyksestään vain 2s ja valmentajan mukaan kunto on ollut hyvässä nousussa viime viikkoina. Näissä eliittikisoissa ns. jänikset kyllä jaksavat ihmetyttää. Joissain lähdöissä jänikset juoksevat aivan liian kovaa startista ja toisissa taas juoksijat eivät juokse suunnitelmiensa mukaan, vaikka jänis vetää aivan oikeaa vauhtia.

Pekingissä heti eka päivä lauantai on kiinnostava kun jo sydänyöllä juostaan miesten maraton ja illalla vielä 10000m.

 

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

tuota aikataulutusta tuli itsekin ihmeteltyä. Eivätkös kisat yleensä ole päättyneet miesten maratoniin? Kai tuossa joku logiikka on.

Aika usein naisten maraton on ollut kisojen ensimmäisenä päivänä ja miesten vastaava viimeisenä päivänä. Nyt on päinvastoin. Vaihtelu virkistää.

Pekingissä heti eka päivä lauantai on kiinnostava kun jo sydänyöllä juostaan miesten maraton ja illalla vielä 10000m.

 

Maraton alkaa paikallista aikaa klo 7:35 ja 10.000 metriä 20:50.

Link to comment
Share on other sites

Hei jos joku haluaa nähdä keihäsfinaalin ym. paikan päällä, minulla olisi myynnissä lentolippu Helsinki-Peking-Helsinki, lähtö 24.8. ja paluu 7.9.2015 (8.9. Helsingissä) Finnairilla ja Air Chinalla, välilaskut Budapestissa, hinta 473euroa. Jaakko Kukkola 044-5060341
Link to comment
Share on other sites

Muitakin muutoksia aikatauluissa on edellisiin arvokisoihin nähden. Miesten keihäs on ymmärrykseni mukaan kisaviikon keskiviikkona, eikä kisojen viimeisenä päivänä eli sunnuntaina, jolloin on yleensä viime vuosina kisattu kyseisen lajin mitaleista. Suomalainen mitaliodotus siis huipentuu jo kisojen puolivälin tienoilla.

Link to comment
Share on other sites

Ja teksti-tv:n mukaan Hyryläinen edustaa Suomea lauantai-aamuna miesten maratonilla. Koitetaankohan siellä vilunkipelillä juoksuttaa Mannista naisten sarjassa. Manninenhan on tunnettu naisurheilija joka edustanut ennenkin Suomea hieman lyhyemmissä juoksuissa. Iän myötä matkat pitenee jne :)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy