Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 8.8.


Recommended Posts

Meny koostui tänään 4.5km rauhallissesta lenkistä. Tämä lisäksi ihan ohjattu Foamroller 45minuuttinen. Joskus on ihan kiva tehdä ryhmässä tämänkintyyppistä harjoitetta. Avasi tosi hyvin jumeja ja opin yhden uuden, hyvän liikkeen:). Täälläpäin todella kostea ja painostava ilma. Huomenna viimeinen vähän pidempi lenkki ennen ensi lauantain koitosta. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

22,57 km @ 4.59 min/km, ks 74% (max 91%). Kevyttä lätkyttelyä < aerk sykkeillä keskimäärin. Loppunostona 2 viimeistä kokonaista kilsaa 4.07 ja 4.03. Jännää, että loppunostot aina tuntuu kulkevan ja lähtevän vaivattomasti. Nytkin huomasin että lähti alle nelosta kunnes tajusin ettei se maratonvauhtinen mitään pikajuoksua ole ja hölläsin. Pitäskö alkaa tekee vetotreenitkin pitkän lenkin loppunostona.....

Tavoite oli siis juosta 22-23 km 2 km:n maravauhtisella (4.10-4.15) lopulla ja ihan okei meni, vaikka 17-18 km oli jotain lievää väsymystä. Oisko kroppa mahdollisesti kaivannut jo juotavaa, kun lämmintäkin oli jonkin verran. Pari geeliä kuitenkin auttoi jaksamaan. Lenkin jälkeen Lapin Kulta Arctic Malt 0,0% meni 37 sekuntiin :). Ruokana jo odotti broilerfileet, pestopasta ja fetasalaatti, aijai.

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy