Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 2.8.


Recommended Posts

Huomenta! 9,7 km @5:38 min/km eli aika kova oli vauhti, mutta ei uudet popot jalassa malttanut hitaamminkaan nylkyttää. Nyt takasin Poriin.

Huomenta vaan!. Täälläkin tänään ihka uudet ratsut ensimmäsit kertaa jalassa:). Matka kulki rattoisasti 19km verran. Lähtiessä pilvetön taivas, tullessa jo ihan pilvistä...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8,93 km @ 5.24 min/km, ks 65% (max 74%). No nyt oli kyllä sykkeet alhaalla, kuten palauttavalla pitääkin, mutta meni keskisyke-ennätys uusiksi. Ennen juoksua kävelyä vajaa pari kilsaa ja 68:n sykkeet kävellessä viittasi jo, että kunto ihan okei.

NB:n barefooteilla juoksin ja nyt on taas kuin uudet jalat. Aina tekee hyvää juosta enemmän omilla jaloilla. Viikko 98,27 km (ei viitsinyt hölmöillä ja juosta palauttavalla satasta rikki).

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

32 kevyttä. +20 g puolipilveä ja mukavaa tuulta, ei liian kovaa, sehän viilensi. Järvisuomentiellä ja aivan Kihniön puolella kääntymässä. Jumalaton naakkaparvi sillä suunnalla järven rantaniityllä. Ja sitten lopuksi lorvailua metsässä. Ja Porin kimppuun netissä, ja tätä kirjoittaessa alkupään näkymiin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy