Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kullervo-maraton ja puolimaraton, Joutseno 19.9.2015


Recommended Posts

34. Kullervo-maraton ja puolimaraton järjestetään lauantaina 19.9.2015 Joutsenon urheilukeskuksessa. Puolikkaan startti on klo 10.30 ja maratonin 11.00. Halukkaat voivat lähteä maratonille kuitenkin jo klo 10.00.

Kullervo-maratonilla juostaan kolme kertaa edestakaista kestopäällysteistä lenkkiä, jossa korkeuseroa 7 metriä. Puolikkaalla sama lenkki juostaan kerran, minkä lisäksi vedetään yksi lyhempi lenkki. Lisäksi juostaan ilmeisesti jonkin verran myös urheilustadionilla, jotta saadaan tarvittavat metrit täyteen. Luvassa pitäisi olla siis nopea reitti, jonka pitäisi myös olla oikean mittainen (IAAF:n tarkastajan virallisesti mittaama). Reitin varrella on maratonilla 9 ja puolikkaalla 4 huoltopistettä.

Tässä vielä linkki tapahtuman internetsivuille.

Itsellä on tarkoitus lähteä juoksemaan Joutsenoon puolikas. Tavoitteena on päästä alle 1.35. Viime vuotinen ketju on jo nostettu ylös, joten muutama muukin nimimerkki näyttää olevan tulossa kisaan?

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Puolikkaalle tarkoitus lähteä, mutta siihen jonka lähtö klo 10.30 :). Tavoite juosta noin 4 min/km vauhtia eikä haittaa jos vähän alle 4:n jopa ois keskari. Mutta Vantaalla tavoitteet ja tämä 3 viikkoa ennen on hyvä treeni, joten sen mukaan juostava mikä on päivän kunto.

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Kokonaiselle osallistuminen vieläkin harkinnassa, mutta aika suurten kysymysmerkkien vallitessa. Viime lauantaina juostu täysivauhtinen puolikas tuntuu painavan vielä jaloissa melko lailla, eikä sunnuntaina jääkiekossa tullut puujalka ole täysin parantunut. Viime viikkojen juoksut jääneet vähemmälle puolikkaalle "keventelyn" merkeissä, eikä tässä taida enää kannattaa suurempia kokeiluja tehdä, jos haluaisi kokonaiselle yrittää. No, onneksi ehtii vielä pähkäilemään.

Link to comment
Share on other sites

Tarkoitus olisi lähteä hakemaan Kullervon puolikkaalta aikaa 1.35. tuntumaan. Treenit ovat sujuneet ihan hyvin, mutta vaikea sanoa mihin rahkeet riittävät. Vielä perjantaina tuli tehtyä kova vk-treeni ja eilenkin vedettyä kovaa sählyissä, joten nyt aletaan himmailemaan. Toivottavasti Kullervolta löytyisi joku hyvä selkä, jota voisi härskisti seurata ja joka hilaisi allekirjoittaneen uuteen ennätykseen.

Sään puolesta olisi hartaana toiveena, että ei kovaa vastatuulta eikä hellettä. Tällä kaudella jokaisessa kolmessa kisassa, johon oon lähtenyt hakemaan uutta ennätystä, on ollut kaikkea muuta kuin helpot sääolot. Toivottavasti nyt saisi itse ratkaista onko enkkakunnossa eikä luontoäiti puuttuisi asiaan.

Link to comment
Share on other sites

Yllättävän hyvin porukkaa lähdössä puolikkaalle! Laskin nopeasti että 178 taitaa olla listoilla. Maralle hieman vähemmän, muutamakymmen, mutta jospa kisapäivänä vielä ilmaantuisi enemmän lähtijöitä täysmatkalle.

Kattelin että kiirehtimättäkin ehtii maran alta pois pitkälle kierrokselle kun maran päälähtö puolituntia puolikkaan lähdön jälkeen, mutta kun juoksijoita maralla muutamakymmen niin eipä kirkonristeykseen älytöntä ryysistä ole luvassa muutenkaan :).

Link to comment
Share on other sites

<off-topic>Joo. No mun mielestä lakoille on nyt aihetta. Koko Suomi pysähtyy melkein ja väkisin sitä miettii, että miksi asiasta mölistiin näin ajoissa? TES:t on voimassa monella alalla vielä pitkään jne. mutta kansaa on jo kyykytetty. Suomesta tehdään välittömillä keinoilla taas kilpailukykyisempää?, mutta välillisesti voi monelta työtehot laskea. Siihen en ota kantaa onko palkat oikealla tasolla, mutta em. vaikutukset työläiseen ovat inhimillisiä.</off-topic>

Vaikuttaisi siltä että alkuperäinen kuljetus lähtee sittenkin, joten sen suhteen ei hätää. Junathan ilmeisesti täysin seis perjantaina (klo 6-18).

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy