Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lenkkiseuraa aloittelevista Turun suunnalta?


Xenia
 Share

Recommended Posts

En oikein tiedä mihin osioon olisin tämän laittanut ja onko täällä kukaan ikinä tällaisia kysellyt, mutta minäpä kysyn. Eli olemme kaverini (Jenny79 :surrender: ) kanssa lenkkeilleet muutaman viikon ja saaneet ihan kauhean juoksu kärpäsen pureman. Koska meillä molemmilla on muutakin elämää, emme aina pääse yhdessä lenkille, vaan suurimman osan lenkeistä teemme yksin. Nyt syksyn pimeneviin iltoihin olisi minusta tosi kiva saada lisää lenkkiseuraa, sillä minusta ainakin yksin juokseminen pimeillä lenkkipoluilla on vähintäänkin pelottavaa. Tiedän pelon olevan tietynlaista lapsellisuutta, mutta jokin "ylimitoitettu itsesuojeluvaisto" vain estää tai ainakin tekee hyvin epämielyttäväksi yksin pimeissä ja hiljaisissa paikoissa lenkkeilyn/oleilun. Eikö teitä muita naisia ikinä pelota lenkkeillessänne? Etukäteen sovittu lenkki-ilta myös estää tekosyiden keksimisen ja sohvalle jäämisen.

Mutta lenkkiporukkaan siis "mahtuisi". Vauhtimme on (VIELÄ!) hiljainen, joten matkassa pysyvät varmasti kaikki. Miehet (valitettavasti :icon_redface: ) tuskin viitsivät meidän tahdissa löntystellä, mutta nyt olisi oiva tilaisuus hienovaraisesti innostaa vaimoa/tyttöystävää lenkkeilyn pariin, jos seuran puute on ollut esteenä. Olen muuten huomannut, että on ihan hirveän vaikea saada uusia ihmisiä innostumaan lenkkeilystä ja ne tutut ketkä jo lenkkeilevät menevät niin lujaa, etten viitsi mennä lenkille "jarruksi" puuskuttamaan.

Kaikista konkareista tämä saattaa tuntua aivan älyttömältä idealta, mutta itse kyllä mieluummin ajan autolla muutaman kilometrin ja juoksen seurassa, kuin lähden kotiovelta yksin lenkille. Siis :sign0163: ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy