Jump to content
Juoksufoorumi.fi

26.10


kurppa
 Share

Recommended Posts

Hiihtoa, siis HIIHTOA!!

Eli oikeasti sauvakävelyä lautojen päällä tunnin verran. Voi jessus, että oli mukavaa.

Hiiteen tavoitteellinen urheilu tälle syksyä. Nyt nautitaan huurteisista puista ja ulkoilusta sekä metsän hiljaisuudessa heräävästä mielenrauhasta.

Oikein taas sielua laulattaa kun on niin hyvä mieli.

Link to comment
Share on other sites

Laitetaanpas tämä nyt tänne oikeaan paikkaan:

Jee, tänään kulki jo 7,7km lenkki. Kyllä se vasen polvi vieläkin kipuilee muutaman kilometrin jälkeen, mutta kivun taso on koko ajan vähenemään päin ja lenkkejä pystyy näköjään pidentämään. Toissapäivänä 5,4km, eilen 6,6km ja nyt 7,7km.

Link to comment
Share on other sites

Työpäivän jälkeen lähdin vääntämään peekoota vesisateeseen, tavoite se että juoksen tasan kutosen vauhtia.

1.34 , 15.7km , 5:59/km , HR135. Noin hiljaista juostessa syke on melkein sama kuin 5.30/km- vauhdissa, lienee syy lepokaudessa ja siinä ettei juoksu ole välttämättä yhtä taloudellista kun en ole paljoa tuota vauhtia juossut.

Jännä fiilis, loppua kohti syke laski ja vauhti parantui vaikka kamppeet oli melkein läpimärät siinä vaiheessa. Oli todella hienoa juosta. Ja vaimo piti mua hulluna...taas kerran.

Link to comment
Share on other sites

Mun viritelmät meni tänään näin. Suunnittelin sauvakävelyä ja vaimokin ystävällisesti siirsi omaa lenkkiään tuota ajatellen. Oli sitten vieras hiukka pidempään kylässä ja aloin suunnitella juoksua. Noh, c:ssä totesin, ettei sekään välttämättä oikein onnistu.

Lopulta kaivoin kuntopyörän ulkoa ja polkasin 35min sillä. Loppuvaiheessa kokeilin 10-15s spurttejakin muutamaan kertaan, karkealla 10s laskuajalla sain pyörityksiksi n. 230. Ihan bueno ja varmasti tuli erilaista ärsykettä ;) Päälle puolen tunnin kuntopiiri. Eli tein etes jotaki, se on jo plussaa se :rockwoot:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy