Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 24.10.2006


jogger
 Share

Recommended Posts

68mins, 11,5km, pace avg 05:51min/km, av hr 141, 898 kcals

Jee, saan taas aloittaa päivän postillan!

Aika masentunut olo, mutta päätin mennä taapertamaan taas Meilahden pururataa. Eilinen sade oli tehnyt purtsista aika reikäleipää ja täytyi tarkasti katsoa ettei astu lätäköihin tai niksautta nilkkoja. Juoksu kulki ihan kelvollisesti, kiersin purtsin kuusi kertaa. Viidennellä kierroksella aurinko pilkahti silmään ja ihan hymyilytti. Tuntui yhtäkkiä vaan niin hyvältä. Paluumatkalla kiinnitin huomiota Merikannontiellä väärinparkkeerattuihin autoihin, joista 14 onnellista olikin saanut "pikavoiton". Oli muuten niin lämmin keli että pitkät trikoot ja juoksutakin olisi kannattanut vaihtaa takaisin kesävermeisiin.

Ja tässä muuten kiinnostava linkki, jota minulle suositeltiin - todella hurmioottista energiaa, jos juoksumotivaatio on hetken kateissa!

Link to comment
Share on other sites

Teinpäs tällaisen kivan lenkin vesisateessa..tosin piilarit olis ollut kova juttu, kun ei välillä meinannut nähdä eteensä.. ;)

Eli VR 2km

10x300m, palautus n. 1minuutti käveleskelyä.

Ajat 1:20-1:24 eli 4.30m-4.40min/km. Keskisyke oli vedoissa 170-177 tienoilla.

Ja loppuun VR 2km.

Tiedä oliko tässä mitään järkeä, mutta mukavaa oli! :vrolijk_26:

Link to comment
Share on other sites

40 min nylkkyä lumisella pururadalla. Varovaista tiirailua, joko kohta pääsee hiihtämään.

Kotona kyykkyä ja mahalihaksia. Kun on 38 numeron kroppa ja 42 numeron nahka, saa noita mahalihaksia tehdä aika paljon ennen kuin sieltä alta alkaa jotain näkymään.

Ja kohta lasten kanssa mäenlaskuun. Jippii..

Link to comment
Share on other sites

Kävin äsken juoksee reilun kympin 4.32/km (153). Lihakset ja nivelet oli kipeät, ja syke nousi heti lenkin alussa pilviin. Lenkin aikana kiihdyttelin kahdesti maratonvauhtiin, ja kummatkin kilsan pätkät tuntui kyllä melkoisen pahalle.

Sunnuntaina lähden silti talvisodan hengessä maratonille. 35 kilsan jälkeen sitten jatkosodan hengessä. 2 viikkoa sitten juoksu oli helppoa kuin lapsen hakkaminen, ei kai kunto ehdi tässä ajassa täysin kadota yhden pe*****en taudin takia.

Link to comment
Share on other sites

Päätin sitten kokeilla pitkästä aikaa vähän reippaampaa menoa. Muutama kilsaa verraa alle ja sitten lähdin juoksemaan. Ekat 2 kilsaa meni aikaan 7:40 ja tässä vaiheessa jo huomasin että vähän liian innoissaan tuli aloitettua, sykkeetkin oli siinä 170 tuntumassa. Hyvä fiilis kuitenkin kun ihan mukavaan vauhtiin pääsi. No muutaman kilsan sitten keventelin ja eikös vaan taas kiristys iskenyt reiteen. Ei tästä vaan tule nyt sen kummempaa, paska mikä paska. Ostan huomenna lidlistä kävelysauvat. Ja koottavan auton jos ei siitä sauvakävelystäkään tule mitään.

Link to comment
Share on other sites

Mie kanssa päätin mennä tällä kertaa läheiselle pururadalle, vaikka se onkin tosi mäkinen ja raskas (jos sen juoksee:). 2.1km kieppiin mahtuu 4 loivaa ylämäkeä ja yksi tosi pitkä ja aika jyrkkä ylämäki. Juoksin sellaista mukavaa vauhtia, mikä tuntui hyvälle. Se ylämäki tuntui kyllä joka kiepillä yhtä pahalle... mutta neljä kertaa sen juoksin sisulla. Eli lenkistä tuli todellinen VK, vaikka vauhti ei niin kovaa ollutkaan. En tiedä lenkin järkevyydestä, mutta kivaa oli rääkätä kroppaa! Ja tuulettaa päätä...kaikki huolet ja negatiiviset asiat jäi sinne jyrkkään mäkeen ja pää täyttyi mukavista, kivoista ja positiivisista asioista.

Nyt tulee kaksi pakollista lepopäivää juoksusta tytön 5-vuotis synttärien takia.

9.5km - 60min - 6.18min/km - sykkeet 87%.

Link to comment
Share on other sites

Jep perus 13,4 km takana aikaa kului 1,03 keskivauhti oli 4,45min/km, keskisyke oli 149. Alku meni hiljempaa, lopussa innostuin nopeampaan vauhtiin kun yritin juosta lenkin alle tunnissa. Aloitin kirin kuitenkin aivan liian myöhään. Vaikean oloista juoksua, varmaan painoi eilisen uinti ja tiukka veto soutulaiteella. Vielä reilu viikko maratonille ja viimeiset harjoitukset. Sitten voisikin mun puolesta tulla vaikka hiihtokelit :xmas-smiley-010:

Link to comment
Share on other sites

11,5 km, 143, 0:57:12, 4:58 min/km, 77 max%

Eilisen lenkin jätin väliin ja odottelin, että sairastunko vai onko kyseessä vain jotain rasitustuntemuksia. Hieman puolikuntoinen oli fiilis tänäänkin, joskin eilistä parempi. Päätin siis lähteä mukaan yhteislenkille. Malmin yhteislenkki sujuikin mukavassa porukassa ihan hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy