Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 22.10


pietari
 Share

Recommended Posts

Tänään putkahti hieman poikkeuksellinen pitkis. Ei mitään erityistä suunnitelmaa ollut juosta näin kovaa, mutta eihän tässä mitää oikeaa suunnitelmaa olekaan, joten fiiliksellä vaan. Ilma oli mukavan tyyni, kostea, 10C ja hapekkaan tuntuinen. Meno tuntui mukavalta. Loppuun intouduin vielä kokeilemaan 4 km miltä tuntuisi puolikkaan vauhti, ei tuo ainakaan liian helpolta tuntunut, anaerobisella kynnyksellä mentiin.

22,6 km, 145, 1:56:44, 5:10 min/km, 78 max%

Mukana jutustelut Pietarin ja hänen vaimonsa kanssa, kiva oli nähdä, sekä yksi R-kioskikäynti. Tauot olivat kuitenkin melko lyhyitä. Alle 5 min/km vauhtisia kilometrejä kertyi yhdeksän, mukana loppuveto. Neljä kilometriä välillä 17,5 km -> 21,5 km menin siis vauhdilla 4:28 min/km ja keskisykkeellä 162.

Link to comment
Share on other sites

Pitkä lenkki kauniissa syyssäässä. Lähdin sen verran aikaisin, että ei vielä satanut toisin kuin juuri nyt. Oli tyyntä ja lämmintä. Muitakin pitkälenkkiläisiä oli liikkeellä. Juoksu kulki niin kevyesti, että menin aiottua pidemmän lenkin. Nyt tuntuu siltä, että ei olisi yhtään juossutkaan. Vauhtikin oli 10-15 s/km nopsempaa kuin esim. viime sunnuntain pitkällä. Tosin hidasta nylkkimistähän tämä miulla on. Pakko hehkuttaa, kun oli niin erinomainen lenkki!

Matka: 24,3 km

Aika: 190 min (7 min 49 s /km)

Link to comment
Share on other sites

nyt sohvalle katsomaan kun Tamu ottaa:102: futiksen mestaruuden.(Valitettavasti)

Ei ihan, mutta ainakin uusintaottelut varmistivat - perhana... Samaan aikaan toisaalla:

PK (juoksu-kävely) 2:04 - 18,5 km (6:41/km) - avg 146, max 155

Ei suju ei, ylläolevassa on mukana myös pari pientä breikkiä valoissa sekä puskassa. Leposyke seistessä huiteli ennen lähtöä jo 90-100 välillä, joten ylämäet käveltiin suosiolla. Homma oli suoraan sanoen /c:stä siihen asti, kunnes etsiydyin tuonne eCrossin reitille ja lähdin harhailemaan ympäriinsä. Lisäbonuksena alkoi kunnon kaatosade, joka itse asiassa piristi mieltä.

Taitaa nuo duunit nyt painaa niin pahasti, että ensi viikolla otan kevyemmin juoksutouhut ja teen varmaan enemmän muuta korvaavaa. Sen jälkeen otetaan duunit kevyemmin, kun pari projektia saadaan alta pois...

Ja nyt: ManU - Liverpool, tällä kertaa keltaiset nappaavat voiton^H^H^H^H^H^Hturpaan... :( Pas*a viikko!

Link to comment
Share on other sites

Ei näillä meikäläisen lenkeillä maammelaulut soi, eikä hurrahuudot kaiu. Mutta mitä sitten, tarkoituksensa ne täyttää.

Erittäin huonosti nukutun aamun jälkeen, totesin, että kahvinkeitinkin oli rikki. Kiukuttelin kuin kurppa 5v.

Latasin jenkkavehkeen täyteen synkistelymusiikkia ja päätin lähteä oikein kunnon itsesäälilenkille hautomaan mustia ja synkkiä ajatuksia.

Mutta mitä sitä tyhjää. Kolmannen kilometrin kohdalla jo alkoi uhkaavasti hymyilyttää ja maakin näytti niin kauniilta kun on satanut ensilumen. Räkäkin lensi upeassa kaaressa tien poskeen kun sen hähin opettamalla tyylillä sinne vetaisin.

Kotiin palasi taas oikeastaan aika hyvän tuulinen ja upea nainen.

Lenkki itsessään oli: n.7.5 km ja vauhtia riitti5.54/km ja sykkeet huiteli tuolla 155.

Se on kuulkaatten nyt niin, että mie lähen saunaan ja syömään pizzaa. Ihanaa sunnuntaita kaikille.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla pitkä 27 km (6.38-5.45)(120-135)/á 6.02 min/km, sitten pari pulahdusta mereen. Hieno juoksusää +10. Illalla vielä runsas tunti Pilatesta lantion oikeaa asentoa ja syviä vatsalihaksia etsíen. Tulee hyvät venytykset samalla.

Pari viikkoa sitten Haapajärvellä juostun maratonin vuoksi on juoksukilometrejä tullut laiskanlaisesti kuluneelle viikolle.

Ma - Lepo

Ti - 10,6 km /á 5.14(147) Hieronta jalat 75 min

Ke - Hieronta lepo

To - 10,5 km / á 5.29(140)

Pe - Sali 70 min / Lihastreenin aloitus

La - 7,7 km kevyttä hölkyttelyä

Su - 27 km pitkä

Link to comment
Share on other sites

On taasen sunnuntai ja verkkarit nurkkaan jäädä saa. Kyllä aikomukseni oli vetää todella pitkä lenkki, mutta nilkassa tuntui sellainen lievä kolotus että päätin jättää väliin. No ehkä onneksi, sillä aiottuun lenkkiaikaan satoikin jo kaatamalla. Kevyttä lönköttelyä koiran kanssa ja jos sitten maanantaina uudemmalla otteella. :114:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy