Jump to content
Juoksufoorumi.fiHelsinki Trail Run 2.7.2016


Recommended Posts

"Suomen polkujuoksukartalle jysähtää uusi tapahtuma kesällä 2016, jolloin juoksijat pääsevät nauttimaan uudesta kisasta pääkaupungin poluilla! Helsinki Trail Runin järjestää HHM-puolimaratonista tuttu Helsinki Half Marathon Oy. Matkavaihtoehtoina aloitteleville polkujuoksijoille sopiva noin 10 kilometrin reitti ja pitempää elämystä kaipaaville noin 21,1 kilometrin polkupuolimaraton."

"Ennakkoilmoittautuminen aukeaa MyNextRunissa 4.6. kello 14:00 ja ilmoittautumalla 30.6.2015 mennessä pääset mukaan Early Bird -hinnalla 29 euroa! Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti."

Juoksun sivut löytyy täältä.

Pitääpä pistää ilmo sisälle kun hintakin on varsin edullinen. 

htr.JPG

Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

Hieno tapahtuma ja oli kyllä omaan makuun vaativa rata. Ei pelittäny oma tekniikka ja vauhti tuntu tyssäävän vähän väliä. Toisaalta voisin kuvitella, että oli aika monelle sopivan haastava reitti. Vähän ihmetytti että osallistujia oli vain 200 kympillä ja toiset 200 20km matkalla. Olis nyt luullu että tämä polkujuoksu buumi olis vetäny enemmän väkeä paikalle. 

Link to post
Share on other sites

Oli tosiaan kuuma ja paikoin jopa kryptinen reitti. Pariinkin kertaan meinasi juosta harhaan mutta aina sieltä joku nauha löytyi (jotka yllättäen auringon paisteessa sinivalkoisina oli hetkittäin vaikeita bongattavia). Ja yllättävän vähän osallistujia. Kaikesta huolimatta polkupuolimaran uusi enkka 1:48 toteutui tuolla joten täytyy olla ylpeä. Nopea rento juoksu kaikinpuolin. Nyt täytyisi miettiä millaista vauhtia lähtis katselemaan Nuuksio Classiciin. En ole täyspitkää poluilla vielä juossut. Järjestelyt toimivat myös joten eiköhän ensivuonna taas.

Link to post
Share on other sites

Mielestäni reitti oli Nuuksion polkuihin tottuneena paikoin turhankin helppo. Puolimaran matkasta puolet taisi olla nopeajuoksuista hiekka- tai jopa asfalttitietä. Olihan siellä toki polkupätkääkin missä sai tarkasti katsoa mihin astui. Ja toisella silmällä seurata nauhoista mihin reitti menee. 

 

Alkuun Paloheinän mäen kolminkertaisella nousulla oli vähän haettu reittiin työläyttä. Tosiin nuo nousut olisivat saaneet olla vähän myöhemmillä kilometreillä jotta porukka olisi hajonnut jo harvemmaksi joukoksi. Nythän mäkeä käveltiin kiltisti ylös ja hissuteltiin hitaasti jonossa alas. Paljain säärin ei viitsinyt lähteä nokkopuskan läpi ohittelemaan. :)

 

Kiva tapahtuma silti. Auringonvaloa ja lämpöä piisasi. Monella näytti viimeisellä viitosella meno hyytyvän pahoihin kramppeihin. Itse kokeilin tankata aamulla elektrolyyttijuomaa ja kisan aikana join joka juomapisteellä 3-4 mukillista urheilujuomaa ja sillä selvisin ilman kramppeja maaliin. Sain vielä puristettua elämäni hienoimman kiihtyvän loppukirin viimeisellä kilometrillä. Maalissa hyvä fiilis eikä mitään paikkaa särkenyt. Ei tullut edes rakkoja. Saunan lauteille olikin kiva mennä rentoutumaan ja purkamaan juoksua muiden löylyttelijöiden kanssa.

 

 

Link to post
Share on other sites
On 7/3/2016 at 23.59, Seppo kirjoitti:

 Vähän ihmetytti että osallistujia oli vain 200 kympillä ja toiset 200 20km matkalla. Olis nyt luullu että tämä polkujuoksu buumi olis vetäny enemmän väkeä paikalle. 

 

Itse en täällä ollut mutta kommentoidaan osallistujamääriin. Olin sunnuntaina Vierumäellä Trail tourin kilpailussa. Täyden matkan juoksi noin 100 juoksijaa kun viime vuonna vielä ollut lähes 300 menijää. Liekö sitten tapahtumia niin paljon päällekkäin/lähekkäin ettei kaikkiin vain riitä porukkaa. Viikonloppunakin oli ainakin näiden lisäksi maraton Turussa ja parin viikon päästä juostaan taas polkuja Lapissa.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy