Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ironman 2006


Landor
 Share

Recommended Posts

21.10.2006, lähtö klo 19:45 Suomen aikaa.

http://www.ironman.com/

http://www.ironman.com/ironmanlive/racedaycoverage

Ainakin viime vuonna nettiseuranta toimi kivasti. Kilpailijakohtainen seuranta ja nettitv olivat tosi addiktoivia, vaikka muuten en Triathlonia seuraakaan. Taisin pari tuntia malttaa nukkua yön aikana, kun kärki oli jo tullut maaliin.

Alla vielä jotain postauksia tuolta Triathlon ketjusta aiheeseen viitaten.

Tässä avaus, (mikäli kisaaamaan päästään normaalisti). Pankaa te muut paremmaksi...

Söderdahl on 11. Alkukauden vaikeudet eivät ole kovin paljon syöneet viime kauden tasoa ja motivaatio on hyvä. Kilpailu on kuitenkin vähintään yhtä kovaa kuin viimeksi..

Toivanen on 30. Sen verran paljon on eroa esim. Söderdahlin vauhtiin kaikilla matkoilla, että yhtään parempaa sijaa en uskalla arvata. Saa toki yllättää!

Boman 21. Ihan nappisuorituksella voi päästä 20-joukkoon, mutta tämä lienee realistinen arvaus?

Ikäsarja-arvauksen jätän tekemättä, mutta toivotaan Markukselle vielä em. parempaa sijoitusta :)

Sen verran saman suuntaisia ovat minunkin arvaukset kuin Pertulla, joten turha niitä on enää pihtailla viimetinkaan.

Tompan laitan kuitenkin huomattavasti korkeammalla, eli 3. sija. Hänen kompastuskivi voi olla liian kova tavoite, joka johtaa romahtamiseen lopussa, mutta en usko näin käyvän. Tompan ero kärkeen 6 min.

Tiina 16. sija. Parempaankin voisi olla mahdollisuuksia, mutta ensikertalaisena oletan, että hän ei tee ihan parasta mahdollista suoritusta.

Teemu 30. sija. Parempaan ei sillä pyöräilyvauhdilla pääse. Teemun pitää vaan painaa juoksu loppuunasti, koska sija toisessa vaihdossa voi olla melko huono, mutta jos hän ei anna henkisesti periksi, niin loppua kohden sija paranee, jos hän juoksee yhtä hyvin kuin Lanzarotella. Teemulla kompastuskivena voi myös olla liian kova tavoitetaso, joka kostautuu liian kovana pyöräilynä. Toisilla myös kuumuus on vaikeaa. Teemusta en tiedä, koska hänkin on ensikertalainen.

Markus ei kokonaiskisassa mahdu 50 joukkoon, mutta ikäsarjassa ehkä sijoilla 5 - 10.

Joo, niin samankaltaiset ne arviot oli kun sullakin että en viitsinyt laittaa...

Tompalle todella toivoisin palkintopallisijaa, mutta pahoin pelkään ettei ihan paukut riitä.... sijoitus on 6.

Tiinan kanssa kisasin kaksi samaa kisaa viime kesänä, ja kyllä neito ainakin tämän kuntoilijan vakuutti. Sijoitus 13.

Jääköön mun arvaukset tähän, ja kaikille suomalaisille isot peukut pystyyn!

Lupasin lähteä lauantaina rouvan kanssa viihteelle pitkästä aikaa, joten täytyy liittyä kisastudioon sitten kun baarit sulkeutuu:party0002: ...

Kyllä tuo Hawaijin startti pitää ainakin seurata, saa sitten nähdä kuinka pitkään pysytään hereillä ennen kuin "pasta-narkoosi" iskee lenkin ja saunan päälle. Mutta ei voi muuta kun ihailla koko porukkaa! Olisi hienoa päästä joku vuosi paikanpäälle kisoja seuraamaan ja miksei joskus vaikka arpa-onnella osallistumaankin johonkin "mummo" -sarjaan. Vaikka rautasia tätejä on noi vanhemmatkin daamit! Mutta saahan sitä haaveilla... Jos nyt ensin vaikka hoitais ton Ateenan maran "alta pois"...

Jepjep, ehdottomasti täytyy katsoa kisaa.

Tulosveikkauksessa olen myös teidän kanssa melko samoilla linjoilla. Tompalle sijoitus 5-8, toivottavasti yllättää vielä positiivisemmin.

Teemulle 45. ja ikäryhmistä & naisista en osaa sanoa mitään.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ja ensi vuonna sitten sovitaan asia ajoissa, eikös...?:vrolijk_26:

Vieläkin olet tervetullut mikäli sana ei sinulle asti ollut kantautunut. Eilen vasta varmistui tuo paikka, joten jäi hiukan viime tinkaan. Sulla on vissiin Repan numero, joten soita sille niin kerrotaan missä kisakatsomo sijaitsee jos et vielä ollut tietoinen.

Rookie

Link to comment
Share on other sites

Vieläkin olet tervetullut mikäli sana ei sinulle asti ollut kantautunut. Eilen vasta varmistui tuo paikka, joten jäi hiukan viime tinkaan. Sulla on vissiin Repan numero, joten soita sille niin kerrotaan missä kisakatsomo sijaitsee jos et vielä ollut tietoinen.

Rookie

Juu, Marko kyllä tänään soitteli. Terveisiä kaikille ja pitäkäähän teamin lippua korkealla!!!:surrender:

Link to comment
Share on other sites

Hmmm. mulla toimii Win Mediaplayerilla. Ekalla kerralla meni niin, että näytti ensin mainoksen, mutta lähetys ei käynnistynyt. Kun painoin stop ja play niin sillä taisi startata. Kun suljin ja avasin uudestaan niin silloin lähetys alkoi suoraan mainoksen jälkeen. Puskurin latailu kestää aikas pitkään. Muita softia en ole testannut.

Link to comment
Share on other sites

Toivon hartaasti että Cameron Brown, Macca tai Tom hoitelee homman eikä saksalaiset.. Suomalaiset urheiluselostajat vois vähän ottaa oppia tästä hommasta.

Naisissa taitaa olla aika selvä peli että Michellie Jones hoitaa homman jos Badmann on jo yli 14min jäljessä. Jonesin pitäisi olla hyvä juoksemaan. Toisaalta eihän mikään tässä vaiheessa ole selvää..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy