Jump to content
Juoksufoorumi.fi

SM-liiga 2005-2006


Mensonge
 Share

Recommended Posts

Voihan simpura. Meidän fanimatka Helsingistä Tampesterin kautta Kuopioon peruuntui, kun porukkaa lakos sairastumisen takia kuin viljaa rankkasateella. Vaan ei lannistuta, hypätään henkilöauoon ja ei kun matkaan! Nyt katotaan mihin meijän junnuista on, kun kolme huippumiestä loukkaantu viime pelissä.

Pidetäänpä galluppi samalla, eli mille joukkueelle sydän sykkii vai sykiikö millekään. Täällä se on tietysti pedoista pahin, eli Kärpät :twisted:

Edit: Koskapa kaikki joukkueet eivät tuohon mahtuneet, niin toisessa puussa loput vaihtoehdot.

Edit edit: Seppo hoisi homman ja nyt on kaikki samassa, hyvä Seppo!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kerho viimeisimmästä liiganoususta lähtien. Iloinen hyökkäyspeli viehättää ja vielä kun on lyhyt matka pelejä katsomaan niin aina parempi.

Tähän asti ehdoton tähtihetki katsomossa ollut Marko Palon Jypin verkkoon tekemä jatkoaikamaali, jolla ratkesi Kerhon tähän asti ainoa finaalipaikka. Seuraavaa tässä odotellaan vieläkin, vaikka pronsseja on tippunut lähes joka vuosi.

Link to comment
Share on other sites

"Paljasjalkainen espoolainen" ja kannatan Tapparaa, kolmivuotiaasta lähtien - siis täysin kieroutunut tapaus :twisted: - mutta futis on silti ykköslaji penkkipuolella.

Toinen kummajainen ilmoittautuu täällä. Eli paljasjalkainen Jyväskyläläinen, mutta kirvesrinnoillem menee ääneni. Ihan kolmivuotiaasta en aloittanut, mutta teini-iässä tuota lätkää kun alettiin seuraamaan -70-luvulla, niin eihän täällä susirajalla edes pääsarjatasolla pelattu. Missä lie taivasalla kolmos- tai nelosdivarissa.

Link to comment
Share on other sites

HIFK:ta on tullut kannatettua pikkulapsesta asti. Ennen jaksoin käydä peleissä noin kymmenen kertaa kaudessa, nykyään kerran tai kaksi.

Hyvältä näyttää joukkueen otteet tällä hetkellä. Tänään kaatui Jokerit, ja kokoonpanokin alkaa näyttää siltä että ensi keväänä voisi olla saumoja neljän joukkoon.

Link to comment
Share on other sites

No jos on Oulusta niin jo on kumma jos ei kannata Kärppiä. Tosin mieleen muistuu nuoruudesta ajat kun kannatin Tapparaa. Muistaakseni mummo ihan ihmetteli kun finaalissa pelas Kärpät ja Tappara ja mä olin Tapparan puolella. No ne ajat on menny. Tappara on kyllä yllättäny positiivisesti, kova on porukka. Kärppien kannalta katottuna tilanne näyttää vähän huonolta kun nuo kolme hyökkääjää siirty sairaslomalle, mutta tämähän on vaan mahottoman hyvä paikka nuorille näyttää mitä osaavat. Nyt on poijjat vastuuta jaossa. Toinen mun suosikki on nykyään HIFK. Pakkohan se on kannustaa jotakin tän kaupungin joukkuetta kun kerran Helsingissä asutaan. Mesongen kun on tossa Kärppien toiminnassa vähän aktiivisemmin mukana, niin mites tonne Jokerit-Kärpät peliin 30.11 sais liput sinne fanikatsomoon? Vai voiko niiitä ostaa suoraan lippupalvelusta? Jos ei niin hommaan ton kärppien faniporukan kautta (tai miten se homma nyt toimiikaan. Tosin tähän täytyy jättää pieni varaus kun peliä oon menossa kattomaan kaverin kanssa joka on pelicans fani (Lahdesta kotosin) niin jos se ei suostu sinne fanikatsomoon niin sitten pitää istua vähän syrjemmässä. Muutenkin voitas järjestää foorumin tapaaminen kyseiseen otteluun jos sinne ois tulossa muitakin

Link to comment
Share on other sites

Tulipas käytyä Kuopiosa. Pojat hois homman kotiin varamiehisinäkin, vaikka KalPa pisti välillä kovastikin hanttiin. Bros nakutteli tehot 0+4, ei hullumpi paluu sairaslomalta sanoisin. Olihan joukkueilla selkeä tasoero, mutta jospa se KalPa pikkuhiljaa petraa.

Sepolle tiedoksi tuosta Jokeri-pelistä, että katellaan miten sen kanssa toimitaan. Meillä hallitus on aika nihkee järkkäämään sinne yhtään mitään. Täytyy käydä tuolla liigass kyselemässä vähän asian tiimoilta, sitte ollaan ehkä vähän viisaampia. Seuraile infoa www.etakarpat.net.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy