Jump to content
Juoksufoorumi.fiGarmin Forerunner 225 ranteesta mittaava sykemittari.


Recommended Posts

 • Replies 71
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nyt alkoi kiinnostamaan . Kommentteja tänne kun tulee saataville. http://explore.garmin.com/fi-FI/forerunner/  

Mulla vehje tilttasi ekalla kerralla ja hävitti kaikki kielet paitsi englannin. Sen jälkeen on vedetty englannilla ja on toiminut hyvin. Kerran leipoi lenkillä sykkeet alkuun 150 alkuisiksi, mutta hih

Mulla on ollut 225:n käytössä jokusen viikon ja ihan tyytyväinen olen ollut. Sykkeet on kerran pari näyttänyt ainakin hetken ajan pieleen, mutta niin tuppasi olemaan sykevöidenkin kanssa. Pä

Ilmeisesti ihan toimiva systeemi, mutta mitenhän mahtaa soveltua Suomen talviolosuhteisiin. Vaihtoehtoina on ilmeisesti pitää ranne paljaana tai kello hihan alla piilossa, joista kumpikaan vaihtoehto ei oikein houkuta. Sitten kyllä, kun täälläkin on ympäri vuoden vähintään +10 °C.

Edit: Voihan tuon kanssa käyttää talvella tavallista sykevyötä, mutta se syö vähän laitteen hienoutta...

 

Muokattu
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

No kyllä mä ainakin talvella pidän takin hihan päällä, kuis siitä muuten mitään näkisi. Ja jos pitkähihainen paita niin siihen päälle mä sen mittarin laitan. Lisäksi luin että jonkun toisen merkin ranteesta pulssin mittaava ei välttämättä toimi jos ranne on tatuoitu. Luulisin että garminilla sama homma kun kuitenkin samanlaita tekniikkaa käytetään.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...
 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...

Lähti tänään tilaukseen outnorthin verkkokaupasta. Kaiken maailman alennusten jälkeen noin 260 egee.

Minäkin päädyin palauttamaan Intersportin verkkokaupasta tilaamani mittarin, koska Itäkeskuksen kivijalka-Intersportissa hinta oli heti uutena alennuksessa 270€.

Todella tyytyväinen olen ollut mittariin kaikin puolin. Sykkeen mittaus ranteesta tuntuu toimivan luotettavasti. Mulla, kun vielä tuntui olevan ongelmia eri valmistajien pantojen kanssa(yli 200 lukemia tai kadotti kokonaan), niin seuraavakin kello tulee varmasti olemaan optisella mittauksella. Ja vaikkei se pannan pukeminen kuulosta hirveän kovalta rastilta, niin on se kuitenkin mukava, kun ei tarvitse sitä erikseen vielä kellon lisäksi.

Ehkä ainoan puutteena jään kaipaamaan wifiä ja sen kautta automaattisesti siirtyviä datoja. Ei tuo vaikeata bluetoothin yli puhelimenkaan avulla ole siirtää, mutta siltikin.

Link to post
Share on other sites

Mulla vehje tilttasi ekalla kerralla ja hävitti kaikki kielet paitsi englannin. Sen jälkeen on vedetty englannilla ja on toiminut hyvin. Kerran leipoi lenkillä sykkeet alkuun 150 alkuisiksi, mutta hihna auki ja uudelleen kiinni, nii putos sinne satkun liepeille ja asia kunnossa. Tuo kiristys lienee kriittisin paikka tuossa optisen sensorin toiminnassa. Paremmin tämä vempele on toiminut kuin edellinen sykevyöllä. Olen tyytyväinen, vaikka alku yskähti hieman. 

Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...

Fore 225 haettu ranteeseen eilen ja ensimmäinen testilenkki juostu. Hienosti toimii, paitsi että bluetooth-puhelinyhteyden uudelleen muodostamisessa pientä takkuilua (Garminin foorumin mukaan korjaus tulossa).  

Sykkeenmittaus ranteesta on huomattavasti miellyttävämpää kuin puristavalla sykepannalla. Live tracking on hauska ominaisuus, kaverit ja perhe pystyy seuraamaan missä lenkki kulkee.

Link to post
Share on other sites

Onko kukaan ohutranteinen nainen kokeillut 225:tä? Ei tuo varmaan muutenkaan ole minun mittarini, mutta iso kysymysmerkki on sopiva tiukkuus rimpulassa ranteessa. Kaikki käyttämäni mittarit ovta olleet turhan leveitä mutta niiden kanssa on pärjätty sellaisella suurin piirtein -istuvuudella. Ranteesta sykkeen ottavan pitäisi varmaan istua selkeästi tukevammin, jotta sykkeeseen voisi luottaa.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä


 • Tästä mainospaikka alkaen 30e+alv/kk. 

   

  Yli 10 000 kävijää/kk

  n. 350 000 sivulatausta/kk

 • Sivulataukset 13.11.2020 alkaen: Web Hits

  Yksittäiset kävijät 13.11.2020 alkaen: Web Hits
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy