Jump to content
Juoksufoorumi.fi

15.10


Reino
 Share

Recommended Posts

16km liian kuperassa maastossa ja liian upottavalla pohjalla, eli raskasta oli, ja 2.30 sain tuohon kulutettua. Muutamat suurimmat mäet kävelin, niitä riitti silti hyvin juostavaksikin. Syke: 120/151. Tuuli oli kylmä eikä ollut ollenkaan niin kaunis ilma kuin miltä näytti lenkille lähdettäessä. Ihan kun olisi Lokakuu.

Link to comment
Share on other sites

Peruskuntokauden aloittelua.

1.30 , 15.83km , 5:42/km , HR avg136. Kyllä se taas tästä lähtee...

P.S Trouble, ota varovaisesti ja lepoa vuoroon jos penikat alkaa vaivaamaan. Orastavaa penikkaa ja tuollaiset määrät niin ei välttämättä hyvää seuraa. Mulla on omakohtaisia kokemuksia kymmenen vuoden takaa.

Link to comment
Share on other sites

TV semi-pitkä, 97mins, 16,5kms, pace avg 05:49min/km, av hr 137,1209 kcals

Mainio lievästi aurinkoinen sää, vaikka aika kirpakka tuuli. Juoksin pitkissä trikoissa ja juoksutakissa, pari lyhyttrikoista kipitti ja kylmältä jo näytti meno. Juoksu Museokadulta Töölöstä Meilahden puistotien kautta AG-K -museoon sujui oikein lupsakkaasti, paluumatkalla kieppasin Meilahden pururadalla, jota kolmesti ympäri jotta sain vähän lisää kilometrejä. Siinä paluumatkalla taisin nähdä Ruotsin pääministerinkin, ainaskin tuo poliisikolonna soljui Kesärantaan päin.

Muutenkin oli mukavia viboja ilmassa. Parit vastaantulevat juoksijat moikkasivat ihan tosta vain. Eivät näyttäneet tutuilta, mutta kaikki yhdisti rennon juoksun lisäksi iPod. Niin, 23 biisiä ehti hurahtaa tuon tv-semi-pitkän aikana. Kauheen ihana olo mutta aika vilakalta tuntui. Kyllä se kesä nyt on mennyt pois, pois, pois....:eusa_boohoo:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy