Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Self Transcendence 24 HOUR Race


corner
 Share

Recommended Posts

Sri Chinmoy 24h kisa on käynnissä Lontoossa, suomalaisia siellä ei ole mutta viisi norjalaista ja yksi ruotsalainen on kisassa mukana. www.kondis.no/ultra seuraa kisan kulkua, suurin mielenkiintomme kohdistuu ultra-perhe Hartikaisen suoritukseen. 20 tunnin kohdalla Reima oli juossut 190 km, ja vaimonsa Torill oli saanut kasaan 177,1 km. Reima ei taida 228 km ennätykseensä yltää, mutta Torillilla on erinomaiset mahdollisuudet 200 km rajan rikkomiseen!

http://www.srichinmoyraces.org/uk/ultras/24hr06

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kisan tulokset löytyvät nyt täältä, tuloksia selatessa osui silmään pari kypsään ikään ehtinyttä ultraajaa. Kisan neljäs oli 57-vuotias Ken Francett tuloksella 213 km, ja kokonaiskilpailussa sijalle 9 sijoittui saman ikäinen Sandra Brown. Surrey Walking Clubia edustavalla Sandran tulos oli tasan 200 km, tässä taas evidenssiä ultra-tädeille ja sedille siitä että ultra-hommissa biologinen kello ei tikitä ollenkaan niin kovasti kuin eräissä muissa asioissa!

Link to comment
Share on other sites

Meitä oli muuten suomalaisiakin mukana tuossa Tooting Bec'in kisassa vuonna 1993: Montelan veljekset, Olof Strengel ja minä. Silloin Sandra juoksi/käveli reilut 215 km, enemmän kuin kukaan meistä suomalaisista. Sandran juoksu-kävely-taktiikka oli vähän erilaista kuin se mitä hän ja muut yleensä suosittevat ultrajuoksijoille. Kilpakävelijänä hän käveli erittäin suuren osan matkaa. Voisi ehkä sanoa, että piti juoksutaukoja kävelyn seassa. Loppuvaiheissa oli tilanne se, että hänen kävelynsä oli kovempivauhtista kuin muiden juoksu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy