Jump to content
Juoksufoorumi.fi

14.10.2006 Lauantai


Landor
 Share

Recommended Posts

Aamupäivällä 20.7 km/130- 160 syk./ 2 :21:04/ 6:49 kmv

Iltapäivällä 12.5 km / ilman sykem./ 1 : 15:52 / 6:40 kmv

Tuntemukset vaihtelivat epätoivosta nautintoon.....jälkimmäisen lenkin viimeinen 4 kilsaa oli " miksi helvetissä ihminen tekee tätä vapaaehtoisesti?

fiiliksillä. Eli just niinkun pitikin.. Huomenna uudet juoksut ja uudet tuntemukset...:026:

Link to comment
Share on other sites

Eilen alkoi kesken päivää kipuilemaan oikean polven sisäsyrjä. Jätin illalla lenkin väliin. Aamulla polvi tuntui selvästi kipeältä, mutta sieti kuitenkin hyvin liikuntaa. Päätin lähteä kokeilemaan kevyelle lenkille, miltä tuntuu. Juoksu kulki oikein mukavasti, eikä mitään suurempaa kipua tuntunut. Viiden kilsan jälkeen polvi alkoi kuitenkin vihotella enemmän, mutta ei se juoksua pahemmin haitannut, joten jatkoin tunnin ja 12km lenkin loppuun. Mutta sitten olikin polvi jo aika kipeä. Kävellessä välillä säjäyttelee niin, että meinaa mennä jalka alta. Polven sisäsyrjää kun painelee, niin löytyy aika kipeä kohta.

Taitaa jäädä lenkki juoksematta huomenna. Piti mennä Kotojärveä kiertämään Pornaisiin, mutta lähden vain jos aamuun mennessä tapahtuu ihmeparantuminen. Nyt ei auta vissiin muu kuin lepo. Täytyy vaan toivoa, että kyseessä on jokin ohimenevä tulehdus. Muuten tulee Franfurtin matkasta pelkkä turistireissu ja saattaapi ottaa hiukan päähän, p***le!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy