Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Madrid Rock 'n' Roll Marathon 2015


Recommended Posts

Juoksin Madridin maran 2012 ja 2013 ja tykkäsin kovasti. Tapahtuma on hyvin järjestetty ja väkeä on paljon kannustamassa ja reitti on mielenkiintoinen. Lopussa tulee tosiaan nousua viimeiset kilometrit, mutta se ei lopulta ole niin kauhean paha. Viimeisen kahden kilsan kohdalla on pari vähän jyrkempää kohtaa kun tullaan maaliin Retiron puistoon, mutta siinä onneksi auttaa kun alkaa loppusuora olla lähellä.

Link to comment
Share on other sites

Olipa hyvin järjestetty tapahtuma!

Muutamia puutteita toki oli, mutta ne johtuivat lähinnä kielitaidon puutteesta kuin järjestäjästä. En löytänyt oikeaa lähtökarsinaa, mutta hyvin lopulta pääsin juoksemaan. Ensimmäiset 7km olivat lievää nousua sen jälkeen reitti jatkui laskuvoittoisena kunnes 33km jälkeen alkoi taas 7km nousu ja se sai kilometriajan painumaan. Loput kaksi kilometriä oli laskuvoittoista ja sai tulla maaliin melko "rennolla" askeleella.

Reitti ei siis missään nimessä ollut ennätyskelpoinen, mutta ei haitannut.

Yleisöä riitti reitille vaikka vettä satoi kuin aisaa. Juomapisteitä sopivasti ja vesi pulloissa. Bändit reitillä nosti tunnelmaa. Fiilis olisi ollut vielä parempi, jos olisi aurinko paistanut. Nyt satoi vettä välillä tosi rankasti, tosin se ei haitannut vasta kuin maalissa. Juoksivat ja yleisö olivat hyväntuulisia ikään kuin vettä ei olisi satanutkaan. Suosittelen ehdottomasti! Plussana vielä lauantaina huippujalkapalloa Vincente Calderonilla!

Omaan aikaan tosi tyytyväinen. 40. maraton painui vähillä harjoittelulla 3.23 tuntumaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy