Jump to content
Juoksufoorumi.fimillä treenillä 1700m cooper 3kk 2300metriin?


hollywood555

Recommended Posts

vähän taustatietoa!nyt viikon ajan olen taas kuntoillut kahdeksan vuoden tauon jälkeen!kerralla jaksaa hölkätä vähän reilun kilsan mutta reipasta kävelyä kyllä pystyy muutaman tunnin!reilu kolmikymppinen kaveri ja 181/100 paino on jäänyt vanhoista punttiajoista,tupakin olen vähentänyt kahdesta askista puoleen askiin!kokeilin piruuttani cooperia ja 1700m meni josta vajaa puolet kävelyä!nyt pitäisi päästä 3kk kuluttua n.2300! joten jelpatkaapa

Link to post
Share on other sites

Eiköhän tuo 2300 tule ihan kun vaan jaksat käydä lenkillä ja pikkuhiljaa lisäät juoksun määrään kävelyn lomassa. Aluksi vaikka puol kilsaa hölkkää ja puol kilsaa reipasta kävelyä yhteensä kolme- neljä kilsaa. Ja kohta sä jaksat juosta koko neljä kilsaa ja sitten kyllä tuo 2300 meneekin jo.

Link to post
Share on other sites

Mulla ei mene cooperissa kuin 1800. Silti on maraton juostu. En usko, että tulen koskaan pääsemään cooperissa yli 2km, mutta eipä tuo haittaa.

Koskas olet viimeksi cooperin juossut? Etkös joku päivä ollut 45 minsaa suht reippaasti/kovaa juossut noin 7 km? Sehän olisi (siis 45 min ja 7 km) cooperissa jo lähemmäs 1900 kuin 1800 metriä. Joten jos haluaisit niin 2000 ei tosiaan mikään vaikea sinulle olisi saavuttaa. Mutta kuten totesit ettei haittaa (ja miksipä se haittaisi) niin hyvähän se niinkin. Minä ainakin ihan täysin uskon sinun pystyvän yli 2000 metriin, jos haluaisit. :smiley:

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy