Jump to content
Juoksufoorumi.fi

millä treenillä 1700m cooper 3kk 2300metriin?


hollywood555
 Share

Recommended Posts

vähän taustatietoa!nyt viikon ajan olen taas kuntoillut kahdeksan vuoden tauon jälkeen!kerralla jaksaa hölkätä vähän reilun kilsan mutta reipasta kävelyä kyllä pystyy muutaman tunnin!reilu kolmikymppinen kaveri ja 181/100 paino on jäänyt vanhoista punttiajoista,tupakin olen vähentänyt kahdesta askista puoleen askiin!kokeilin piruuttani cooperia ja 1700m meni josta vajaa puolet kävelyä!nyt pitäisi päästä 3kk kuluttua n.2300! joten jelpatkaapa

Link to comment
Share on other sites

Eiköhän tuo 2300 tule ihan kun vaan jaksat käydä lenkillä ja pikkuhiljaa lisäät juoksun määrään kävelyn lomassa. Aluksi vaikka puol kilsaa hölkkää ja puol kilsaa reipasta kävelyä yhteensä kolme- neljä kilsaa. Ja kohta sä jaksat juosta koko neljä kilsaa ja sitten kyllä tuo 2300 meneekin jo.

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei mene cooperissa kuin 1800. Silti on maraton juostu. En usko, että tulen koskaan pääsemään cooperissa yli 2km, mutta eipä tuo haittaa.

Koskas olet viimeksi cooperin juossut? Etkös joku päivä ollut 45 minsaa suht reippaasti/kovaa juossut noin 7 km? Sehän olisi (siis 45 min ja 7 km) cooperissa jo lähemmäs 1900 kuin 1800 metriä. Joten jos haluaisit niin 2000 ei tosiaan mikään vaikea sinulle olisi saavuttaa. Mutta kuten totesit ettei haittaa (ja miksipä se haittaisi) niin hyvähän se niinkin. Minä ainakin ihan täysin uskon sinun pystyvän yli 2000 metriin, jos haluaisit. :smiley:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy