Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
vmaksi

Pogostan Hiihto 2015

Recommended Posts

Lauantaina menossa! Taitaa olla pakkaspäivä, joten helpottaa pitovoitelua.

Tosin siellä on nyt joka päivä plussaa ja yöllä kova pakkanen. Eli latu voi olla jäinen. Kannattaa seurata esim. Vauhdin voiteluohjeita, itse epäilisin jääladun liisterikeliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin täällä tällä hetkellä on. Kaveri kävi siellä juurikin hiihtelemässä ja ladut ovat kuulemma huippu kunnossa. Ahmanhiihto menin zeroill, joten ovat kyllä vahvana vaihtoehtona liisterille. Jos ilmatiilmatieteenlaitokseen on uskomista, niin tämänhetkisen tiedon mukaan oltais pikku pakkasell, joten purkillakin vois pärjätä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselle olisi ihan juhlaa jo se että pääsisi tälle talvelle hiihtää edes yhden pitkän hiihdon kovalla alustalla. Vapaan puuhissa kun sen kapulan nyt saa luistamaan melkein keliin kun keliin kunhan ei tule rättiä taivaalta =) Mutta sohjossa on hiihdetty jo ihan tarpeeksi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pogostan fasesivuilla latutilanteesta raportointia. Lumitilanne hyvä, poislukien tietyt mäet ja tiepätkät. Kaveri kiersi tänään perälenkin ja oli napannu kuvan huonoimmista kohdista. Niissä oli pertsan ura mustaa maata myöten. Lumettamalla tulee ihan hyvä, toivottavasti järjestäjä jaksaa viikolla lumettaa.

Piti kyllä eilis iltaan asti harkita lähtiskö Vuokattiin, Pärnän kunkkuun vai Pogostalle ja Pogostallehan sitä ilmoittauduttiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä kävi kanssa ankara pohdinta Vuokatin ja Pogostan välillä, Pogosta voitti lähinnä 100 km lyhyemmän ajomatkan ja hyvien aiempien kokemusten vuoksi. Jotenkin on mielestäni sympaattinen se yhteismajoitus Parppein koululla. Sunnuntaille taitaa tosiaan tulla joutuisa keli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Millaista pitovoitelua olette miettineet lauantaille? Vauhdin suositus näyttää olevan sininen liisteri+purkki, Rex ja Start kummatkin violetti liisteri+kevyt huntu purkilla.

Itse olen tosin menossa samana päivänä Vuokattiin, mutta eiköhän tuolla aika samanlaiset olosuhteet ole. Uskaltaako lähteä liikkeelle pelkästään pehmeillä ja sitkeillä purkeilla (esim. Rexin powergrip)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaimolle vetelen pitoja ja kyllä tällä hetkellä on vielä suunnitelmissa Vauhdin K-Sininen liisteri + purkki yhdistelmä. Varmaan yksi kerros purkkia ja aamulla testi ja toinen kerros päälle jos ei riitä. Pakkanen voi vielä vaihdella.

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa kerrassaan lähteä hiihtämään 3 v paussin jälkeen kun on onnistunut kehittämään poskiontelontulehduksen 4 vrk ennen. Voi v...u sentään. Hyvin menee, mutta menköön. Tauti varmaan kuolee, mutta se teoreettinenkin kunto kuolee sillä, että lääkkeet vetää ropan niin kuivaksi kui ois pari päivää kaatanut tärpättiä alle :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy