Jump to content
Juoksufoorumi.fi

5.10.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

Avautui tilaisuus juosta lapsuuden pururadalla, ensimmäistä kertaa varmaan kolmeenkymmeneen vuoteen. Kummaltahan tuo tuntui; Mäet kyllä suurinpiirtein muistin, mutta pohja oli muuttunut täysin; luonto oli ottamassa omaansa takaisin. Ei mikään kummoinen lenkki muuten, mutta nostalgiapisteet nostivat kokemuksen arvoa. 5.2 km.

Link to comment
Share on other sites

8km, josta alkuun ja loppuun 3km kevyttä ja väliin 2km vähän reippaampaa.. vähän vauhti vielä kadoksissa (5.25min/km), vaikkakaan en antanut sykkeiden nousta korkealle! Ja kevyissä koin ihmetyksen, kun syke pysyi 145 tietämissä..

Päälle tein vähän loikkia ja lihaskuntoa. Mahtava olo, kun tuntuu, että tässä taas pystyy jotain tehdä juoksemisen suhteen!:)

Link to comment
Share on other sites

Jampan kanssa käytiin kiertään Malmin lenkki pariin kertaan keskivauhdilla 5.03 ja keskisykkeellä 132. Matkaa siis perinteiset 11,4km aikaan 57min ja jotain. Syke oli viime aikoihin nähden todella alhaalla, vastaavalla sykkeellä toissapäivänä 20s hitaampi vauhti. Juoksu olikin mukavan helppoa. Kotona sitte vielä 20min yläkropalle kuntopiiriä.

Link to comment
Share on other sites

30 min. n.4,5km, keskisyke 70%/max

Ensimmäinen lenkki kahteen ja puoleen viikkoon, työmatkojen takia. No, olihan siinä välissä kyllä tuo Pääkaupunkijuoksun puolikas, mutta tuntui kuin tavallisesta lenkistä olisi ollut ikuisuus.

Tämä kuitenkin aloitti PK-kauden kohti Tukholmaa, kröhöm! Stockholm, här kommer Pippi LÃ¥ngstrump, tsula hÃ¥psulahej...!:026:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy