Jump to content
Juoksufoorumi.fiMaratoonari Marianna Zaikova


KooTee

Recommended Posts

  • Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Aamu-tv:ssä oli tästä juttua tuossa viikolla.

Järjestävä taho (jolla prkleesti rahaa ja yhteyksiä takana) on valinnut 12 onnekasta mukaan juoksemaan kokonaisia ja puolikkaita. Omaa rahaa juoksijoilta piti löytyä noin 35k€ mutta tämä kerätään tietysti paikallisilta sponsoreilta.

Varmasti suurin haaste tässä tempauksessa on päästä näiden 12 onnekkaan joukkoon ja haalia sponsorit kasaan. Ei siinä, etteikö nuo 7 maratoniakin hyvää peruskuntoa vaadi eikä ihan jokaiselta onnistuisi ilman asianmukaista harjoitusta.

Link to post
Share on other sites

Kovin helposti tätä yritystä kommentoidaan vähättelevästi, koska kyseessä on julkisuudessa ollut nuorehko nainen. Voi kuitenkin olla, että kaikki kommentoijat eivät itsekään pystyisi juoksemaan 7 maratonia peräkkäisinä päivinä. Tuo tarkoittaa n. 300 km/viikko.

Toki on paljon kilpajuoksijoita, joille 300 km/vko on toisinaan rutiinia vaan epäilen, että vain pienelle osalle tämän juoksufoorumin jäsenistä.

Lisäksi maratoneista palautuminen menee Mariannan mukaan pääosin lentokoneessa, joten tilanne ei ole sama, kuin jos pääsee kotiin lepälemään.

Onnea Mariannan yritykselle, vaikka kyseessä ei olekaan mikään maailmanennätys mutta kuitenkin suoritus, johon valtaosa suomalaisista tai edes tämän juoksufoorumin kirjoittajista ei kykene tai ainakaan tule koskaa tekemään

Reeni intoa:washing:

Link to post
Share on other sites

Haastavaksi tuon tekee tuo matkustaminen juoksujen välissä. Varsinkin, jos matkustaa lentokoneen turistiluokassa jalat koukussa.

Lennot on bisnesluokassa (koska mahdolliset aikataulumuutokset on helpompi hanskata bisnesluokan lippujen kanssa), joten siinä meni sekin haaste. Järjestäjä vastaa kuljetuksista kisapaikalta lentokentälle ja lentokentältä seuraavan maratonin starttiin, joten ei tossa juoksijalle jää muuta kuin juokseminen ja kulkuvälineestä toiseen siirtyminen.

Ei kuulosta kovin haasteelliselta projektilta, muuten kuin rahoituksen järjestämisen suhteen ja sekin on helppoa jos sattuu olemaan "bb:stä tuttu".

Link to post
Share on other sites

Veikkaan ettei onnistu, on toki muutaman maratonin juossut että saattaa jopa tietää mitä on tekemässä mutta epäilen. Uhosi joskus yrittävänsä pyöräilyn 24h ME:tä mutten ole kuullut kuinka tuossa yrityksessä kävi vai tapahtuiko sitä koskaan mutta haaste oli vähän samaa luokkaa (24h 39,9km/h keskarilla) kuin minä ilmoittaisin heittäväni toukokuussa x-caliberin juoksun 24h enkkaa paremmaksi ja sitten vasta loppukesästä paremmin kuin Kouros.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy