Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Kekki

Kotirataultra 2015

Recommended Posts

Jep, no juoksee tammikuussa kuka juoksee. Perinteiseen tapaan sivut on vielä päivittämättä, mutta fiksaan ne kuntoon tällä viikolla. Juoksupäivät tammikuun viimeinen sunnuntai, eli 25.1 ja helmikuun viimeinen sunnuntai 22.2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lasketaanko Kotirataultraksi jos aloitetaan jo klo 23 lauantaina 24.1. mutta lopetetaan vasta aamusta 25.1.?-) Arvioidut speksit ~52 km / 3000+ nousumetriä =)

Ensimäistä tuntia ei lasketa mukaan, koska säännöissä sanotaan: "juoksun tulee alkaa aikaisintaan klo. 00.00 ja päättyä viimeistään klo. 24.00".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helmikuun Kotirataultra on tainnut viime vuosina jäädä vähän Endurance 24:n varjoon, koska jälkimmäinen on vuodesta 2012 ajoittunut helmikuun viimeiseen viikonvaihteeseen ja sama jatkuu toistaiseksi.

alakerrassa voi mielestäni tuon hölkätä, itse menen ainakin sinne tuolloin. Klo 6 tai 7 alotan

Share this post


Link to post
Share on other sites

(Tämä ehkä pitäisi kirjoittaa Yhteislenkit-ketjuun. Mutta eipä täällä niin paljon ruuhkaa ole, että uskallan pistää kuitenkin tänne.)

Minulla on Tampereen seudulla tarkoitus juosta tammikuun kotirataultra kiertämällä Pyhäjärven lenkki kahdesti. Lyhintä talvella käyttökelpoista reittiä pitkin yhden kierroksen mitaksi tullee noin 25.5km, eli koko matka menee kilsalla tavoitteen yli. Lähtöpisteeksi ajattelin Pirkkalan Puljua Mäkikadun ja Naistenmatkantien risteyksessä. Siihen saa Puljun pihaan auton parkkiin ja samassa paikassa voi täydentää juomavaraston kierroksen kohdalla. Juostaan myötäpäivään. Startti klo 8.

Vauhti kelin ja seuran mukaan. Varmaankin noin 6min/km tai ehkä hieman alle, mutta kyllä tähän taukoineen sen reilun viisi tuntia varmaan saa kulumaan, kun matkalla on pari mäkeäkin. Reitti olisi siis melko tarkkaan tämä (ilman tuota kierroksen itäpään pistoa Porsche Centerille).

Juoksuseura olisi erinomaisen tervetullutta vaikka vain yhdellekin kierrokselle! Toinen kierros starttaa siis samasta paikasta noin 10.30.

Jos joku muu on jo muualle Tampereelle suunnitellut Kotirataultraa, niin kyllä minä sinnekin voin lähteä;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aijai. Pitää toivoa että pakkanen hieman hellittäisi. Nyt on mittarissa -21 C. Sunnuntaiksi lupailevat onneksi hieman inhimillisempää keliä. Josko tuota innostuisi Oulun kaduilla hartaudella hölkkäilemään ainakin tämän ensimmäisen KRU:n. Jos oikein masokistiksi heitän niin kierrän ~1km lenkkiä oman kodin lähikaduilla. Hyvää pääkopan harjoitusta tulevia koitoksia varten. Ei ainakaan tarvitsisi mitään kanniskella mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy