Jump to content
Juoksufoorumi.fi

FEET kengät


AnssiK

Recommended Posts

  • 5 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Olen juossut feeteillä nyt muutaman lenkin n. 50 km. Tuntuma on erilainen kuin muilla kengillä. En osaa sanoa vielä onko parempi vai heikompi, mutta joka tapauksessa erilainen. Muilla tossuilla en ole reagoinut isovarpaan toimintaan vaan varpaat ovat tuntuneet liikkuvan kokonaisuutena. Tunne on että sille kohdistuu enemmän painetta ja sitä hyödyntää paremmin ponnistuksessa. Garmin 620:llä olen mittaillut kadenssia, ei vielä riittävän paljon kilsoja varmaan analyysiin mutta samalla sykkeellä kadenssi näyttäisi olevan 2 askelta korkeampi ja maakosketus jonkun millisekunnin lyhempi.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Kävin jossain vaiheessa lokakuuta kokeilemassa ko. kenkiä. Ei ole kokemuksia M-karhuista jaloissa, joten vertailua en voi tehdä. On tosiaan VL4:n mainitsema erilainen tuntuma. Pohjahan on jäykkä, mutta toisaalta ei pahalla tavalla itselle kuitenkaan. vähän tunnoton olo jäi kuitenkin askeleeseen. Isovarvas tosiaan teki ehkä enemmän töitä. 

Osa syy saattoi olla, että ko. kengistä ei tehdä omaan jalkaan sopivaa kokoa, vielä. Taisi olla koko 8 pienin mahdollinen, ja normaalisti tuo olisi varmasti riittävän pieni, mutta nämä ovat aika tilavat, ja olisin halunnut kokoa pienemmät. Keväällä pitäisi tulla enemmän kokovaihtoehtoja.

Link to comment
Share on other sites

Ton kuvauksen perusteella voisivat olla hyvinkin identtiset M:n kanssa. Jäykähköiltä, korkeakantaisilta ja ehkä isovarvasvoittoisiltakin ne tuntuivat, mutta olivat silti hyvät juosta itseni ja monen muun mielestä. Ihan kiinnostava kenkä siis tämäkin, pitäisi jossain päästä sovittamaan. Jotainhan tuossa on ainakin muodollisesti tietysti muutettu että uusi patentti on saatu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Muutama lenkki takana uusilla Feet:llä. Kenkä tuntuu vauhdikkaalta ja rullaa todella hyvin. Lisäksi kenkä on varmaan kiertojäykkä eli sopii hyvin löysille nilkoilleni. Kanta saattaa näyttää korkealta mutta ei sellaista havaintoa juostessa tule, pikemminkin päinvastoin.  Eli kokonaisuutena ottaen todella loistava kenkä!

Link to comment
Share on other sites

Pari lenkkiä takana uusilla Feet:llä. Hyvin ruullavat ja vauhdikkaat kengät tuntuvat olevan. Saattavat ehkä olla hieman kiertojäykät eli sopivat hyvin löysille nilkoilleni. Korkeaa kantaa (voi olla optinen harha) ei ainakaan juostessa havaitse. Eli kokonaisuutena ottaen erinomaiset juoksukengät.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kävin tänään koittamassa kaupassa. Tuntuivat melko hyviltä jalkaani, lesti ei ole siis kovin kapea :) Koko 43,5 oli sopivin, Niken kengissä mulla on koko 44,5.  

Muutaman hölkkäaskeleen kaupan tiloissa otin. Niiden aikana kävi ilmi että kenkä rullaa ja soveltuu hyvin päkiäaskeltajalle. 

Ulkonäöltään kengät olivat halvan ja askeettisen välimaastosta. Saattavat olla seuraavat kenkäni,

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy