Jump to content
Juoksufoorumi.fiFEET kengät


Recommended Posts

 • 5 months later...
 • Replies 99
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No, otin itseäni niskaperse otteella niskasta kiinni ja siirryin verstaalle.    Tik sahalla kulunut ’ pala ’ pois Matosta saman kokoinen korvauspala tilalle Liimaa ja 2,5 • 16 ruuvit

Eihän tuo hyvää kuvaa anna, kun noin halvalla myydään. Onneksi siellä ei ole luovutettu, vaan uutta versiota on tulossa ja tänä vuonna tuli nuo hienon näköiset maastoon sopivat kengät. Sopiihan s

Piti tilata toiset Evolutionit varastoon. Ensi vuonna tulevat uudet versiot on ainakin modernimman näköiset, toivottavasti ne ovat myös yhtä hyvät kuin nämä joita nyt myydään poistohintaan. Nyt o

Posted Images

 • 3 months later...
 • 1 month later...

Olen juossut feeteillä nyt muutaman lenkin n. 50 km. Tuntuma on erilainen kuin muilla kengillä. En osaa sanoa vielä onko parempi vai heikompi, mutta joka tapauksessa erilainen. Muilla tossuilla en ole reagoinut isovarpaan toimintaan vaan varpaat ovat tuntuneet liikkuvan kokonaisuutena. Tunne on että sille kohdistuu enemmän painetta ja sitä hyödyntää paremmin ponnistuksessa. Garmin 620:llä olen mittaillut kadenssia, ei vielä riittävän paljon kilsoja varmaan analyysiin mutta samalla sykkeellä kadenssi näyttäisi olevan 2 askelta korkeampi ja maakosketus jonkun millisekunnin lyhempi.

Link to post
Share on other sites
 • 5 weeks later...

Kävin jossain vaiheessa lokakuuta kokeilemassa ko. kenkiä. Ei ole kokemuksia M-karhuista jaloissa, joten vertailua en voi tehdä. On tosiaan VL4:n mainitsema erilainen tuntuma. Pohjahan on jäykkä, mutta toisaalta ei pahalla tavalla itselle kuitenkaan. vähän tunnoton olo jäi kuitenkin askeleeseen. Isovarvas tosiaan teki ehkä enemmän töitä. 

Osa syy saattoi olla, että ko. kengistä ei tehdä omaan jalkaan sopivaa kokoa, vielä. Taisi olla koko 8 pienin mahdollinen, ja normaalisti tuo olisi varmasti riittävän pieni, mutta nämä ovat aika tilavat, ja olisin halunnut kokoa pienemmät. Keväällä pitäisi tulla enemmän kokovaihtoehtoja.

Link to post
Share on other sites

Ton kuvauksen perusteella voisivat olla hyvinkin identtiset M:n kanssa. Jäykähköiltä, korkeakantaisilta ja ehkä isovarvasvoittoisiltakin ne tuntuivat, mutta olivat silti hyvät juosta itseni ja monen muun mielestä. Ihan kiinnostava kenkä siis tämäkin, pitäisi jossain päästä sovittamaan. Jotainhan tuossa on ainakin muodollisesti tietysti muutettu että uusi patentti on saatu.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Muutama lenkki takana uusilla Feet:llä. Kenkä tuntuu vauhdikkaalta ja rullaa todella hyvin. Lisäksi kenkä on varmaan kiertojäykkä eli sopii hyvin löysille nilkoilleni. Kanta saattaa näyttää korkealta mutta ei sellaista havaintoa juostessa tule, pikemminkin päinvastoin.  Eli kokonaisuutena ottaen todella loistava kenkä!

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Kävin tänään koittamassa kaupassa. Tuntuivat melko hyviltä jalkaani, lesti ei ole siis kovin kapea :) Koko 43,5 oli sopivin, Niken kengissä mulla on koko 44,5.  

Muutaman hölkkäaskeleen kaupan tiloissa otin. Niiden aikana kävi ilmi että kenkä rullaa ja soveltuu hyvin päkiäaskeltajalle. 

Ulkonäöltään kengät olivat halvan ja askeettisen välimaastosta. Saattavat olla seuraavat kenkäni,

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy