Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Beijing Matarhon 2006


Recommended Posts

Onkohan taalla muita lahtijoita Pekingiin 15.10? Sipaisemme pienella Suomi-porukalla paikalle ja yksi potilas lentaa oikein Suomesta asti. Itse tapahtumasta en kovin ihmeita odottele, koska ensimmainenkin positiivinen mielipide on viela nakematta. Huonoa ilmaa ja liikennetta lienee tiedossa runsaasti ja tata tasapainottamassa sitten vahemman huoltoa. Jos itse keksin vakisin yhden positiivisen asian, niin se voisi olla se, etta lahtoalueelle luultavasti mahtuu melko helposti mukaan. Startti tapahtuu nimittain Taivaallisen rauhan aukiolta, mihin 'vanhaan hyvaan aikaan' on kokoontunut yli miljoona onnellista kansalaista juhlimaan milloin mitakin (on kasketty). Summa summarum: annetaan kuitenkin jarjestajille mahdollisuus hoitaa homma paremmin talla kertaa..

Link to comment
Share on other sites

No pittäähan sita lähtiä, kun kerran tassa "kotinurkilla" on.

Noihin positiivisiin puoliin ainakin omalta osalta kuuluu se, etta kun juoksee reilusti kärkiryhmän takana, niin ei luultavasti pääse lipsahtamaan väärälle reitille lopussa:hali_hehe:

Viime vuonnahan taisi käydä niin, että kärjessä ollut juoksija oli seurannut jotain TV-kamera motskaria tai vastaavaa lopussa ulos viralliselta reitiltä.

Mutta tälle illalle lähetään, Porhaltaja vetään speed-workia, ettei jää treenaus viime tinkaan !:character0032:

Mutta, olis tosiaan mukava kuulla, mahtaako muita Suomalaisia olla tulossa paikalle.

Link to comment
Share on other sites

Tuo paska ilma voi olla arvaamaton tekijä aikanaan myös Olympiamaratonilla. Hyvää kisaa joka tapauksessa ja jos tankkeja ilmaantuu sinne aukiolle, väistä.

Olympialaisiin mennessa kinuski siirtaa tarvittaessa kaupungin 100 km vasemmalle ja tehtaat saman verran oikealle. Ovathan jo pitkaan mitanneet paranevia ilmanlaatuarvoja, Great Leap Forward in deed..

Nythan voivat 'mittailla' mita vain, mutta kisoihin mennessa ilma lienee aika puhdas, ettei mene kasvot.. Kinuski on ihmeellinen. Hoitanee homman, mutta kukaan ei ymmarra miten ja mita tapahtui.

=> Nykyisen hiukkas-ilma -coctailin takia takia me aivan huippuunsa trimmatut koneet juoksemmekin suosiolla hiljaa (aika paksua scheissea, mutta hiljaa treenimielessa on tarkoitus menna). Voin tilata Vaisalalta mukaan kannettavan saaaseman mukaan ja tsekata tilanteen oikean laidan. Niin ja telamiina killumaan geelien paikalle, heh.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy