Jump to content
Juoksufoorumi.fi

26.9.


Jokke
 Share

Recommended Posts

Maratonvauhdin tunnustelua ennen Vantaata. 2 km VR + 5 km MVJ, 5:09/km, ka 155 + 1 km VR. Kovin hyvin ei kyllä kulkenut, mutta eipä tällä onneksi sunnuntain juoksuun ole vaikutusta. Tämän kauden tavoitteen 3:30 saa kyllä viimeistään nyt unohtaa, jos ei mitään maailman kahdeksatta ihmettä tapahdu tässä muutamassa päivässä. Onnistuneella juoksulla ennätyksen parantaminen saattaisi kuitenkin olla mahdollisuuksien rajoissa.

Link to comment
Share on other sites

85mins, 13kms, av hr 132, max hr 160, av pace 06:00min/km, 1025kcals

Luvut ovat arvioita, sillä footpodista loppui virta juuri kun astuin ulos reippailekaan. Jotkut vertailuluvut ovat lenkkikaveri Samin rannetietsikasta. Rentoa lönköttelyä Meilahden pururadalla, taisi siinä juttelun lomassa tulla 10x kierrettyä tuo kilometrin purtsi. Vantaa lähestyy, mutta en ole vielä mentaalisesti osannut keskittyä moiseen koitokseen.:102:

Torstaina vielä kevyttä irrottelua ja sitten odotellaan vaan Tiksin pamausta..:cool0010:

Link to comment
Share on other sites

LEPOA. Sunnuntain Berliinin maralta kotiuduttu tänään ja askel rupeaa kulkemaan.

Berliinissä olikin sitten lämmin (+27C) juosta. Tavoite oli 3:59 - 4:30 h ja toteutuma 4:14 h tyydyttää tämän hetkiseen kuntoon nähden.

Positiivista on, että mitkään aikaisemmat vammaongelmat eivät tuntuneet ja etureidet meni tukkoon vasta noin 35 km:n kohdalla. Tästä on nyt hyvä jatkaa normaalia treeniä ensi kautta varten, ehkä se 3:30 h alitus tulee ensi vuonna.... :)

Link to comment
Share on other sites

Tänään ihanassa säässä (onko jo hieman syksynhajuja ilmassa?) oikein hyvä juoksu, taas se 6km.

Jalka oli oikeastaan ihan ok, ja juoksussa oli pitkästä aikaa taas vähän vetävämpi meininki. Loppua kohden tuntui niin hyvältä, että spurttasin viimeiset 250m ja hyvältä tuntui!! Kyllä juoksu on ihanaa, kun se välillä kulkee!

Link to comment
Share on other sites

TV kevyt Naantalin rantoja hyväillen:

10,6 km - 1:08:40 - avg 132 - max 150

Neljä kilsaa tuli hölköteltyä kahden nuoren rouvan perässä, jotka juoksivat PPP-vauhtiaan. Mutta täsmäälleen samaa kuin mun TV-kevyt. Lopuksi kävin kyllä esittäytymässä. Toinen niistä olikin sitten juossut useamman puolikkaan elämässään.

Mutta ei heti luvannut lähteä kokonaiselle, vaikka kehuinkin aufoorista olotilaa juoksun jälkeen. Mutta siemen jäi itämään?

Link to comment
Share on other sites

Tämän kauden tavoitteen 3:30 saa kyllä viimeistään nyt unohtaa, jos ei mitään maailman kahdeksatta ihmettä tapahdu tässä muutamassa päivässä. Onnistuneella juoksulla ennätyksen parantaminen saattaisi kuitenkin olla mahdollisuuksien rajoissa.

Enkka sulla paranee Vantaalla, ja ens vuonna me sitten rikotaan 3.30 raja.

Link to comment
Share on other sites

Yhteislenkillä pari kieppiä taas ja autolle. Matkaa kertyi 11,7km ja aikaa kului 59min, avg 139. Onhan tuo samalla vauhdilla pikkasen alempi syke kuin viikko sitten, silloin huiteli 151 kertaa minuutissa, nyt maksimissaan kävi vastaavassa lukemassa. Juoksutunne ei kuitenkaan ollu kummonen, joten optiona ollut kolmas kierros jäi kiertämättä.

Edit: Tein vielä 10min voimapyörällä vatsalihaksia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy