Jump to content
Juoksufoorumi.fi

"Mukavaa maratonia marraskuulle tai joulukuulle Euroopassa?"


Recommended Posts

Hei,

Tulisko kellää mieleen mukavaa maratonia jossain päin (Etelä) Euooppaa tuhon aikaan Lähinnä varmaan Espanjan/ Portugalin korkeudella tarkenee kunnolla enää juosta, etenkään jos joulukuun alkua ajattelis. Vois olla vaikka aika pienikin tapahtuma, kun tarkoitus olisi vaan ottaa tuntumaa maratoniin mutta Suomen kausi loppuu kesken.

Link to comment
Share on other sites

Omia kokemuksia ei ole, mutta juuri eilen juttelin yhden juoksijan kanssa, joka kertoi aikovansa lähteä tänne:

http://maratonvalencia.com/

Tuli juostua tuo kisa viime vuonna. Suosittelen sitä oikein lämpimästi. Etenkin kun siihen voi yhdistää todella mukavan kaupunkiloman akselille Valencia - Barcelona. Tässä linkki viime vuotiseen keskuteluun ko. tapahtumasta:

http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?31958-Valencia-Maraton-17-11-2013

Jos jotain kysyttävää on, vastailen mieluusti kysymyksiin.

Link to comment
Share on other sites

Nizza-Cannes! Juoksin sen viime vuonna. Vastoin epäluulojani ranskalaisten järjestelyt toimi loistavasti ja reitillä riitti kannustajia. Hyvä paita ja maalissa saatiin kunnon reppu ja mitali. Reitti itsessään ei ole ehkä mikään ennätystehtailuun paras, lopussa vähän mäkeä ja vastatuuli oli ainakin viime vuonna loppumatkalla aikamoinen. Mutta reitin kauneus Välimeren rantaa pitkin korvasi vastatuulen :) Lämpötila oli noin +20 ja aurinko paistoi, parasta valohoitoa suomalaiselle marraskuussa...

Link to comment
Share on other sites

Firenzessä on maraton marraskuun lopussa, useamman tuhat henkeä. Itse olen ollut kerran paikalla maratonin aikana, en tosin juoksemassa. Silloin ainakin sää oli kiva. Reitti oli 2006 jonkinlainen hannunvaakunan tai neliapilan omainen (kierrettiin 4 lenkkiä eri puolilla kaupunkia ja aina välillä tultiin keskustaan), mutta on tainnut sen jälkeen muuttua.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Firenze on hyvä paikka juosta. Lämpötila yleinsä aika sopiva juoksuun: 14-18 astetta. Reitti on tasainen ja nopea. Olen ollut siellä joka vuosi 2010-13. Lähtöpaikalle meno on ahdas ja vessoja vähän, mutta muuten järjestelyt toimivat mallikkaasti. Nyt menen vaihteeksi Valenciaan.

Oon ajatellut Firenzeä ensi vuodelle ja lukenut siitä paljon. Se jäi kuitenkin vähän epäselväksi, että miten siellä pelaa huolto? Onko urheilujuomaa tai geelejä? Entä saakohan sinne viedä omia juomia? Tapahtuman sivujen perusteella omat juomat on vain huipuille.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy