Jump to content
Juoksufoorumi.fi

The 119th Boston Marathon 20.4.2015

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Nyt se on taas ajankohtainen, nimittäin vuoden 2015 Bostonin maratonin ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina eli 8.9.2014 klo 17:00 Suomen aikaa. Ensimmäisenä päivänä voivat ilmoittautua ne, jotka ovat alittaneet oman sarjansa karsintarajan väh. 20 minuutilla. Sisään otetaan 30.000 juoksijaa. Tarkempia lisätietoja löytyy täältä:

http://www.baa.org/races/boston-marathon/participant-information/athlete-registration.aspx

Link to comment
Share on other sites

Bostonin keskustan (Boston Common) hotellit ovat sikakalliita, varsinkin maratonin aikaan. Yöstä voi joutua maksamaan useita satoja taaloja. Jos haluaa majoittua edullisemmin, niin samalta alueelta löytyy pari edullista hostellia, toinen jopa samasta korttelista, mistä lähtevät kuljetukset maratonin lähtöpaikalle. Toinen hyvä vaihtoehto on katsella majapaikkaa metrolinjojen varrelta: esim. vihreän linjan pysäkit ovat aivan maalialueen vieressä. Itse olin viime keväänä reilun puolen tunnin metromatkan päästä keskustasta ja maksoin viikosta reilut 400 euroa. Viikon metrolippu taisi maksaa n. 20 taalaa, siis todella halpaa.

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa tosiaan olla hyvien kulkuyhteyksien päässä se majapaikka, koska aamuherätys on joka tapauksessa tylyn aikainen. Lämmintä vaatetta mukaan reilusti, siitä saattaa olla iloa myös maalissa. Lähtöalueella on reippaasti aikaa käkäillä ja nokkelimmat olivatkin varanneet mukaan pahvin palasia tai vastaavia istuinalustoja.

Link to comment
Share on other sites

Tehdään varmaan Tasemies samantyyppinen reissu kuin sinullakin edellisten Boston-ketjujen perusteella oli. Tosin Nykin oleskelu sijoittuu meillä juoksun jälkeiselle viikolle. Ajatus oli lento nykiin 17 tai 18. päivä, 19.päivä bussilla Bostoniin ja juoksun jälkeen illalla takaisin. Tuo sinun käyttämäsi hotelli Bostonissa oli täynnä ainakin jo viikko sitten, sitä koitin heti varata, kun tänne päätin ilmon sisään pistin

Link to comment
Share on other sites

Hotelli tuli sitten varattua (19 - 21.4) kisajärjestäjien yhteistyökumppanin (joku matka-agentti) kautta, kun itse löysin enää pelkkää ei oota. Hotelliksi valikoitui vihreän metrolinjan varrella (muutenkin suhteellisen lähellä keskustaa) oleva Royal Sonesta Boston. Hinnaksi tuli tätä kautta varattuna 528 USD eli n. 410 euroa / 2 yötä (yhden yön varaus ei ollut tuota kautta tehtynä mahdollinen). Eli Nykiin menemme BoltBusilla sitten tiistaina. Vielä pitäisi tänään/huomenna muistaa ilmoittautua (ja Päästä) itse kisaankin...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy