Jump to content
Juoksufoorumi.fiKuoma

The 119th Boston Marathon 20.4.2015

Recommended Posts

Nyt se on taas ajankohtainen, nimittäin vuoden 2015 Bostonin maratonin ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina eli 8.9.2014 klo 17:00 Suomen aikaa. Ensimmäisenä päivänä voivat ilmoittautua ne, jotka ovat alittaneet oman sarjansa karsintarajan väh. 20 minuutilla. Sisään otetaan 30.000 juoksijaa. Tarkempia lisätietoja löytyy täältä:

http://www.baa.org/races/boston-marathon/participant-information/athlete-registration.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aion ilmoittautua tänne heti ma/ti ja varata sitten heti hotellinkin kun yli 20 min rajan alle olevalla ajalla paikka lienee varma. Lähden reissuun varmaan tyttären kanssa ( 15 v). Kysyisinkin, että mihin hotelliin kannattaa majoittua (kohtuu hyvä, pärjää kävellen eli lähellä maalia)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bostonin keskustan (Boston Common) hotellit ovat sikakalliita, varsinkin maratonin aikaan. Yöstä voi joutua maksamaan useita satoja taaloja. Jos haluaa majoittua edullisemmin, niin samalta alueelta löytyy pari edullista hostellia, toinen jopa samasta korttelista, mistä lähtevät kuljetukset maratonin lähtöpaikalle. Toinen hyvä vaihtoehto on katsella majapaikkaa metrolinjojen varrelta: esim. vihreän linjan pysäkit ovat aivan maalialueen vieressä. Itse olin viime keväänä reilun puolen tunnin metromatkan päästä keskustasta ja maksoin viikosta reilut 400 euroa. Viikon metrolippu taisi maksaa n. 20 taalaa, siis todella halpaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kannattaa tosiaan olla hyvien kulkuyhteyksien päässä se majapaikka, koska aamuherätys on joka tapauksessa tylyn aikainen. Lämmintä vaatetta mukaan reilusti, siitä saattaa olla iloa myös maalissa. Lähtöalueella on reippaasti aikaa käkäillä ja nokkelimmat olivatkin varanneet mukaan pahvin palasia tai vastaavia istuinalustoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tehdään varmaan Tasemies samantyyppinen reissu kuin sinullakin edellisten Boston-ketjujen perusteella oli. Tosin Nykin oleskelu sijoittuu meillä juoksun jälkeiselle viikolle. Ajatus oli lento nykiin 17 tai 18. päivä, 19.päivä bussilla Bostoniin ja juoksun jälkeen illalla takaisin. Tuo sinun käyttämäsi hotelli Bostonissa oli täynnä ainakin jo viikko sitten, sitä koitin heti varata, kun tänne päätin ilmon sisään pistin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jees. Etukäteen varattu BoltBus-linja-auto Boston - New York maksaa tyyliin $20 eikä häviä ajallisesti merkittävästi junalle/lentokoneelle. Iltabussi kisan jälkeen lähti viimeksi muistaakseni klo 17 ja oli käytännössä täynnä maratoonareita, eli siinä saa vielä jälkipelit pelattua erinomaisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hotelli tuli sitten varattua (19 - 21.4) kisajärjestäjien yhteistyökumppanin (joku matka-agentti) kautta, kun itse löysin enää pelkkää ei oota. Hotelliksi valikoitui vihreän metrolinjan varrella (muutenkin suhteellisen lähellä keskustaa) oleva Royal Sonesta Boston. Hinnaksi tuli tätä kautta varattuna 528 USD eli n. 410 euroa / 2 yötä (yhden yön varaus ei ollut tuota kautta tehtynä mahdollinen). Eli Nykiin menemme BoltBusilla sitten tiistaina. Vielä pitäisi tänään/huomenna muistaa ilmoittautua (ja Päästä) itse kisaankin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi hieman varttuneempi (70-v) juoksu/matkakaverini on lähdössä myös Bostoniin viimevuoden tapaan. Koska hän on matkassa yksin, pyysi kyselemään mahdollisia hotellihuoneen jakajia. Jos jollain samoja ajatuksia, pistäkää mulle viestiä yhteystietoineen niin välitän eteenpäin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy