Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ilmajoki-hölkkä (10 km & 1/2-maraton) 24.9.


Recommended Posts

Kiitoksia onnitteluista, mutta mistäs se Santta on jo tulokset löytänyt. Oli meitä Seppolaisia ainakin yksi tyttökin pallilla. Oma juoksuni ei ollut ihan sitä mitä hain. Viiden kilometrin väliaika 17.48 OK, mutta jälkimmäinen vitonen otti 18.52, elikkä loppuaika 36.40 ja kun allekirjoitusta piti korjata niin kauas jäätiin. Minulle ei näköjään 3 viikkoa riitä palautumiseen kovasta marasta, max.syke kisassa vain 174(184), keskisyke kyllä hyvä 172.

Link to comment
Share on other sites

No niin, ensimmäinen puolikas tuli juostua ajalla 1:37:34 (4:36/167). Tavoite oli alittaa 1:40 ja sehän onnistui kirkkaasti. Suurena apuna oli pari muuta juoksijaa, joilla sattui olemaan sama tavoite eli kiitos heille vetoavusta.

Liikennejärjestelyt kisassa toimivat mitä parhaiten; joka risteyksessä oli liikenteenohjaajat, jotka pysäyttivät autot ja lisäksi reitti oli erittäin hyvin merkitty. Muutenkin kaikki toimi erittäin hvyin. Ainoa miinus järjestelyistä tulee ilmoittautumisen osalta, joka toimi todella hitaasti. Mutta ei sekään varmaan kenenkään kisaa pilannut.

Seppolaisista tapasin skylihmen ja MikkoK:n (Onnea ennätyksestä ja lykkyä tulevaan koitokseen!), oli mukava rupatella. Sky puolisoineen taisi putsata palkintopöydän totaalisesti, hieno suoritus.

Link to comment
Share on other sites

10 kilometriä maantietä tuli juostua. Kolmen viikon melkein totaalinen juoksemattomuus tuntui selvästi ja tuloksena melko vaatimaton aika 50.04.

Sillä irtosi kuitenkin N40 sarjan voitto.:situps: Juoksu olikin peräti HISTORIALLINEN meidän perheessä, koska tämä oli ensimmäinen kerta kun molemmat voitimme omat sarjamme samassa kilpailussa.:102:

Isännän voittoaika M50 sarjassa oli 39.18.

Kisa oli erittäin hyvin järjestetty. Kiinnitin huomioni samaan kuin Kimmo, että joka risteyksessä oli liikenteenohjaus ym. Mutta tuo ilmoittautuminen oli huonosti hoidettu ja minä tietysti vanhana kilpailujen järjestelyihmisenä otin esim. oman numerolappuni ja läheltä piti etten alkanut siitä paikasta auttamaan järjestäjiä pidemmäksikin aikaa.

Onnittelut KIMMOLLE hyvästä juoksusta ja ensimmäisestä virallisesta puolimaratonista ja tietysti myös MattiR:lle ja MikkoK:lle! Kimmo: meillä taisi olla yhteisiä tuttujakin!

Ai niin meinas unohtua, että tosiaankin putsattiin se palkintopöytä, kun isäntä voitti arvonnassakin pääpalkinnon!

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut kaikille täältäkin kaikille hyvin onnistuneille, itelläni kisa muuttui hovissa pitkäksi lenkiksi, kun perjantain lentopallon seurauksena vanha vaiva vähän ilmoitteli itsestään, vähän kyllä kadutti, kun lueskelin miten hyvin Kati oli onnistunut järjestelyjen suhteen.

Toisaalta kyllä tuo 32k komeassa säässä ja luonnon helmassa maistui myös.

Tulokset muute löytyvät täältä: http://www.ilmajoenkisailijat.fi/yleisurheilu/docs/Ilmajoki-holkka/2492006%20tulokset%20uudistunut%20Ilmajoki-run.htm

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy