Jump to content
Juoksufoorumi.fiMovescount

Arvostele ketju:


Recommended Posts

tuossa kun sunnuntaista asti oli suunnolla taas palvelut alhaalla tähän päivään asti niin mielessäni on pihissyt ja taas miettinyt merkin vaihtoa. mietin että saisiko tuolla suunnon päässä joukko käyttäjien palautetta tuon movescountin tuen kautta jotain aikaiseksi (itse laitoin äsken palautetta menemään), itse ainakin kaipaisin tuota offline softaa jolla pystyis katsomaan tallennettua dataa ja muokkaamaan näyttötiloja kellossa. ambit 3 toki tuo helpotusta tuohon ilmeisesti kun kännykällä pystynee noita muokkaamaan mutta edelleen maailmalla on 1 ja 2 ambittia aika paljon. tuo tuntuu nykyisin kyykkäävän joka kerta kun tekevät jotain muutoksia tai päivityksiä movescounttiin.

itse kelloon olen tyytyväinen (ambit 1llä tallennettu yli 520movea jo puoleentoista vuoteen ja yhden kerran on käytetty huollossa). nyt vain on alkanut tuntua että joutuu kohta oikeasti vaihtamaan merkkiä pelkästään tuon movescountin huonouden takia :embarassed:

Link to post
Share on other sites

karkeasti muisteltuna pelkästään tässä kuussa kun olen lyönyt kellon koneeseen ja käynyt lataamaan (lataan kerralla isomman satsin aina ettei aina välttämättä yksi kerrallaan) niin neljä kertaa on tullu joko maintance -teksti ja yritäppä myöhemmin uudelleen, tai sitten tuo oops something went wrong ja hoputetaan menemään vaikka lenkille. mielestäni tuo ei enää ole normaalia päivityskatkosta. ja tosiaan tässä kuussahan tämä oli jo toinen kerta kun oli pari päivää kokonaan poissa pelistä. onko garminilla tai polarilla nuo myös pelkästään nettipohjaisia myöskin? vai onkos tuo flow nimenomaan polarin?

Link to post
Share on other sites

...mielestäni tuo ei enää ole normaalia päivityskatkosta.

Juu ei varmaankaan, eikös tuo ole aika monta kertaa nyykähtänyt sunnuntaina, ilmeisesti (ainakin osittain) suuren samanaikaisen käyttäjämäärän seurauksena. Suunnon viesteissä on puhuttu database ja load balancing ongelmista, ja on kyllä tosi kiusallista kun eivät noita asioita saa järjestykseen. Movescountilla on ollut myös etukäteen ilmoitettuja huoltokatkoja, ja joskus kesällä taisi tällainenkin katkos venähtää suunniteltua pidemmäksi.

Link to post
Share on other sites

Käytän Movescounttia kaikkien treenien seurantaan, koska mittarini on Ambit2. Mutta tili on myös Garmin connectissa, lähinnä vanhan Garmin swimin vuoksi. Lisäksi Movescount siirtää movet myös Stravaan.

Omasta mielestäni Movescount on näistä selkeästi monipuolisin. Varsinkin kun sitä vertaa suoraan kilpailijaan Garmin Connectiin.

Se datamäärä, mitä Movescount ylläpitää on varmastikin todella suuri, jos miettii, että Ambit sekunnin välein tallentaa paitsi reittiä, myös kaikkia mitattavia suureita. Tämä kaikien tuhansien käyttäjien kaikista moveista

Näistä syistä olen ymmärtäväinen Movescountin katkoille.

Toisaalta kun on seurannut tuota Polar V800 ketjua, niin kohtuullisesti bugeja tuntuu siinäkin olevan.

Onneksi nuo Movescountin katkot eivät ole pääosin venyneet vuorokautta pidemmiksi.

Toki bugiton mittari ja katkoton ja monipuolinen verkkopalvelu olisi hieno asia

Link to post
Share on other sites

No, olen toki itsekin kärsimätön näkemään lenkkien tiedot synkkauksen jälkeen, ja harmitellut Movescountin epävakautta.

Ilmeisesti kuitenkin nämä viimeiset vaikeudet koskivat tulostaulua (ja mahdollisesti muita sivuja jotka joutuvat keräämään laajemmin tietoa tietokannasta). Itse tietokanta vaikutti toimivan, eli lenkin tiedot tosiaan tallettuivat ja olivat katseltavissa Viimenen Move -linkin kautta (joka epäilemättä tekee yksinkertaisemman tietokantahaun). En siis vajoa epätoivoon.

Yleisesti ottaen olen sangen tyytyväinen palveluun, vaikka siinä ei olekaan kaikkia namusia joita vaikka Stravasta löytyy.

Link to post
Share on other sites

Kysytäänpä tässä ketjussa, kun otsikko täsmää. En löydä "Embed your latest move" tai "Follow my moves at Movescount" buttoneita omalta Movescountiltani, mutta monien muiden tilillä sellaisia näkyy. Mistä ne saa kaivettua esiin?

Klikkaa omaa nimeäsi Movescountissa niin pääset sille profiilisivulle, jonka muut näkevät. Sieltä löytyy Embed-linkki.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Pääsin kirjautumaan mutta Moven valinnan jälkeen ei tapahdu mitään. Movescountin Facebook-sivuille ilmoittavat toisinaan ongelmien statuksen

Näköjään aikaisemmin ilmoittamani ongelma ei johtunut Movescountista vaan siitä, että käytin sitä työpaikan kannettavalla. Ilmeisesti täältä nettiliikenne ohjataan proxyn läpi, joka on toisinaan tukossa eli liikenne hidasta. Tämä näkyy minulla siten että Movescountissa eivät Movea kuvaavat ikonit näyt tai tulee muita ongelmia.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy