Jump to content
Juoksufoorumi.fi

TCS Amsterdam Marathon, 19.10.2014


Recommended Posts

  • 1 month later...

Nyt ei varmaan juuri muuta tarvitse enää tehdä kuin toipua tästä räkätaudista. Treenikilsoja tullut tänä vuonna allekirjoittaneen tasoon nähden ihan mukavat 2400km, puolikkaan enkka viikko sitten Hangossa ja normaali paska kunto fiilis yllyttävät kokeilemaan allekirjoituksen uusimista myös maratonilla. Jonkin verran paremmassa kunnossa olin pari vuotta sitten Frankfurtissa, joten ainoastaan olosuhteiden ja erittäin tasaisen vauhdin avulla saattaa muutaman sekan lohkaisu PB:stä olla mahdollista. Viikko aikaa löytää kisafiilis jostain.

Link to comment
Share on other sites

Melko hyvältä näyttää sääennustekin tällä hetkellä:

http://www.foreca.fi/Netherlands/Amsterdam/details/20141019

Vähän epävarmoissa fiiliksissä kolmen tunnin alitukseen tähtäävällä vauhdilla olisi tarkoitus lähteä. Kunto on ilman muuta parempi kuin koskaan ennen ja kilometrejä tullut jo tänä vuonna ennätyksellisesti yli 1500, mutta pieniä ongelmia on viime viikkoina jalkojen kanssa ollut, eikä pitkiä lenkkejä ole tullut juostua aivan niin paljoa kuin oli alunperin tarkoitus. Niissä avaintreeneissä jotka olen pystynyt tekemään, ovat vauhdit olleet kohdillaan.

Noh, turha tässä on enää stressata! Lepäilyä ja fiilistelyä ja toivottavasti tossu kulkee sunnuntaina! Perjantaina jo mestoille!

Link to comment
Share on other sites

Säätiedotus näyttää jopa vähän turhankin lämmintä tällä hetkellä, +20C.

Ennakkofiilikset ovat vähän niin ja näin, syksy on mennyt palautuessa Ironmanista, flunssassa ja motivaatio-ongelmien kanssa kamppailessa. Silti odottelen sunnuntaita innolla ja toivon hyvää juoksua ja Amsterdamin reissua!

Hyviä juoksuja kaikille!

Link to comment
Share on other sites

Omat odotukset ovat vaihtuneet kolmen tunnin alituksesta lähinnä mukavaan kaupunkilomaan, sen verran vähille on harjoittelu kesäkuun lopun pääkisan ja kuntohuipun jälkeen jäänyt. No, Amsterdam on kiva kaupunki, ja on kiva nähdä minkälainen meininki tällaisessa massatapahtumassa on. Ihan mukavaa +19C näytti yr.no lupaavan sunnuntaille.

Link to comment
Share on other sites

Liitytäänpä siihen porukkaan joiden tavoite on syksyn mittaan vaihtunut. Minun oli tarkoitus täällä yrittää neljän tunnin alitusta. Elokuun alkupuolella iski sitkeä plantaari faskiitti ja sen vuoksi meni abaut 5 viikkoa juoksematta. Nyt on palauteltu kadoksissa ollutta juoksukuntoa ja maisemia lähdetään katselemaan 4:30 jänisten seurassa.

Toivottavasti pysyn mukana.

Jos ei muuta, niin tuleepahan tuollakin käytyä :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy