Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 16.09


pietari
 Share

Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

8 km / avg 153 (77%) / avg 5:51 min-km

Alku-ja loppuverryttelyt 2km + 2km.

Välissä 2km/5:30min-km + 2km/5:20min-km.

Mukava aurinkoinen syysaamu. Kyllä nyt kulkee aika rennosti. Berliinin maralle enään viikko ja lähtökohdat tuntuu olevan aika hyvät. Nyt malttia vikalla viikkolla, että hyvä vire ei katoa ;)

Link to comment
Share on other sites

Kävin juoksemassa elämäni ensimmäisen juoksukilpailun, Ruisrääkin puolimaratonin. Valmistautumiseksi sai kelvata noin 80km juoksua, tosin pyörätreeniä on "aika" paljon.

Vittumaisena sällina starttasin eturivistä niin kovaa kuin kykenin. Ensimmäinen kilsa meni 3:45 ja syke oli siellä anaerobisella kynnyksellä. Paahdoin hyvässä jengissä menemään, puolessa matkassa huusivat, että kärkeen oli eroa kolmisen minuuttia. Hyydyin vähän viimosella vitosella ja loppuajaksi jäi 1:24:45 tms. ja jotain luokkaa 15-20 oleva sija. Keskisyke 174 (2 yli pyörällä mitatun kynnyksen) ja kilometrivauhti siis 4.01min/km keskimäärin.

Kivaa oli, kokeilen ehkä joskus uudestaan!

Link to comment
Share on other sites

12mins, 2750m, av hr 159, max hr 175, 04:10min/km, 200 kcals (?)

Tulipa tämäkin tehtyä vaikka oikea pohje tuntui vielä aamulla kipeältä.

Cooperin testi seppolaisten Emman, Pepin ja Keken (?) seurassa Vuosaaren legendaarisella juoksuradalla. Muut juoksivat vitosta tai kymppiä. Hieno aurinkoinen sää, vähän vilakka. Komeeta oli juosta oikein Seppolan numerolla 8 (vaikka ensin olin laittaa se vaakasuoraan ja olis tullut ääretön luku):icon_wink: .

Juoksin 2750 metriä ja olin oikein tyytyväinen. Kuudes kierros oli vaativin, loppuspurtti jäi karvan verran vajaaksi! Keskisyke oli 159 ja maksimissaan meni 175. Mutta voitin Salama-Emman ja Pepin! Jihuu! :voitto:

Oikein mainio tapaaminen tämä oli. Ehti hieman vaihtaa ajatuksia muidenkin seppolaisten kanssa. Jo perinteisesti saavuin tapaamiseen taksilla, mutta konsonanttihirviön sävy-sävyyn-SAABissa pääsin Munkkaan ja Emman opastuksella bussilla Tölöön.:smiley:

Link to comment
Share on other sites

Herkkutatteja, koivuhaperoita ja punikkitatteja hieman ja kävelyä metsässä. mukava ilma, vaan jalat hiukka väsyneet.

Täysin offtopikkina harkkapäiväkirjaan, mutta mistä ihmeestä löysit sieniä. Meidän lähimetsät on ainakin ihan tyhjiä, tai sitten joku aktivisti on käynyt ryöstämässä kaikki minun nenän edestä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy