Jump to content
Juoksufoorumi.fi

14.11


jiivee
 Share

Recommended Posts

Ja altaassa tuli pulahdettua.

alkuun 1000m pk-vaparia,

sitten 5x50m reippaasti, palautuksena 25m rintaa hitaasti

loppuun vielä 150m pk-vaparia

Illalla vielä sitten pieni lihaskuntopiiri, niin eiköhän se homma tästä pikkuhiljaa taas käynnisty. Jos vaikka menisi juoksua kokeilemaan tällä viikolla!

(ps. uljas viime viikko, Perttu! Onko kilpalisenssi jo hankittu vai? 8)

Link to comment
Share on other sites

Viikko alkoi vauhdikkaalla lenkillä. Ilma oli sumuinen, joten happea piisasi, ja eilisiltana, lepopäivänä, oli tullut tankkailtua makeaa sen verran, että eväät hyvään lenkkiin olivat. Matka taittuikin 43 minuuttiin eli yli kaksi minuuttia nopeammin kuin aiemmalla enkkalenkillä (minä kun vertailen näiden vauhdikkaiden aikoja toisiinsa). Syke nakutti 175:ttä eli sitä mitä oletinkin.

Link to comment
Share on other sites

Viikko alkoi taas ihan normaalilla tavalla, tunti reipasta kävelyä töihin reppu selässä. Matkana tuttu 7,5 km.

Iltapäivällä meinasin taas repäistä ja juosta kotiinpäin. Ajattelin koittaa miltä tuntuu uusi reitti, jolle joudun siirtymään lumien tullessa. Matkaa sillä 11 km, joten ihan hyvä pk-lenkki tulossa. Pari päivää ollut juoksematonta, joten ihan mukava päästä taas veryttelemään jalkojaan...

Link to comment
Share on other sites

Sateessa ja kovassa tuulessa 8,2 km 3 x 1000 m vedoilla + lopussa 200 m kiihdytys. 53:00 min (6:27/km) / avg. 154, max. 181. Vedot välillä 4:48-4:57/km eli turhankin kovaa verrattuna siihen, mitä toisaalla kirjoitin - etenkin kun nuo vedot osuivat ylämäkiin ja viimeinen (nopein) vastatuuleen. Piti tuulettaa hiukan konetta, oli vaan sellainen fiilis tänään... :innostunut Illalla vielä kunnon venyttelyt.

Link to comment
Share on other sites

Nonni, flunssa on vihdoin voitettu kokonaan, taisi eilinen tunnin lenkki jouduttaa vähän tervehtymistä. Tänään kävin salilla ja vietin siellä yli 1,5 tuntia. Tein eri liikkeitä jalan lihaksille (lähentäjät, loitontajat, etureidet, pakarat), treenasi ylätaljalla poikittaista vatsalihasta fysioterapeutin ohjeella (vähän oli hakemista vielä), reenasin kyljet, tein selkiä penkissä, ojentajia ja hauiksia, rintaa ja lopuksi vielä lattialla vatsoja plus lyhyet venytykset. Kyllähän tuossa aikaa saikin kulumaan, mutta mukava siellä salilla on treenailla kun on lopulta päässyt sen henkisen kynnyksen yli, että viitsii pullistella siellä joukossa...

Link to comment
Share on other sites

30 min lenkki ja sykemittari ei toiminut joten ei syke keskiarvoa + kuntopiiri ja ohjelmassa oli: askelkyykky, puolikyykky, vatsat, selät ja punnerrukset, muissa 3x10 mutta punnerrukssa 3x5 ja punnerruksissa oli jalkaterästä polveen asti tyynyt alla koska olen niissä niin huono niin pystyi jostain alottamaan, sitten kun tuntuu helpolta otan tyynyt pois.

Link to comment
Share on other sites

12.5 km/72 min/5.18/136. Eli semmoseksi taas meni. Ihan minun ilma, koiria en tuonne olis päästäny. Hienokseltaan vettä koko ajan, paikoin vastatuulta. Pimeää, mutta otsalamppu valaisi, dobsomeille täys kymppi, fore 301 kanssa eka kokeilu. Löysi nopeasti satelliitit vaikka satoi ja oli pimeä eikä kadottanut niitä missään paikassa. :kädet

Link to comment
Share on other sites

Kevyttä uintia 1,5km (viime viikon rästit). Oli kyllä tosi kevyttä. Rata oli täynnä mummoja, kun kaks rataa oli taas kilpauimareiden käytössä.. Lisäksi oli uimalihakset ilmeisesti hyvin palautuneet kun voimaharjotusta tai uintia ei ollu alla muutamaan päivään. Mutta tähän sopikin ihan palauttava harjoitus, koska tänään piti alunperin olla lepoa. Vielä koitan tehdä pari venäytystä tässä iltamyöhällä.

ps. uljas viime viikko, Perttu! Onko kilpalisenssi jo hankittu vai? 8)

Eipä oo vielä lisenssiä juu..itseluottamuskin vähän hukassa, kun on paikat ollu aika jumissa viime päivinä :viheltely Mutta pääasia, että yritys on kova! Kyllä se tästä pian iloksi kääntyy kun pääsee vauhtiin. Tsemppiä sinnekin. Uintiahan sielläkin on näköjään hiottu jo lepokaudesta lähtien 8)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy